Reklama

Reklama

Rowan Atkinson živě

(TV film)
  • Česko Show Rowana Atkinsona (více)

Rowan Atkinson, hvězda nesmírně úspěšných seriálů "Mister Bean" a "Blackadder", předvádí v tomto úžasném speciálním sestřihu svůj všestranný komediální talent. Sestřih obsahuje nejlepší hercovy skeče a výstupy z posledních několika let. Převážná většina z nich zatím ještě nikdy nebyla v televizi uvedena. Jsou v něm zachycena jeho vystoupení v divadlech "The Globe" a "Shaftesbury" v londýnském West Endu, na Broadwayi v USA a na turné ve Spojeném království, po Austrálii a v dalších vzdálených koutech světa. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (167)

mistr97 

všechny recenze uživatele

Rowan Atkinson je bezesporu výborný komik. Neznám nikoho jiného, kdo by dokázal pracovat s mimikou tak jako on. Nejvíce ho znám pochopitelně jako Mr. Beana, divadelní představení v jeho podání tak pro mě bylo novinkou. Bohužel i přes to, že většina scének je povedená, tak mi přijde zdejší hodnocení dost přestřelené. Pokud bych tyto scénky viděl naživo v divadle, jistě by byl můj dojem lepší, ale při zhlédnutí doma v televizi to není takové. Navíc pár scének je přece jen slabších. 70 % ()

Chulimanga 

všechny recenze uživatele

Rowan Antkinson zde ukázal stránku, jak ho z jeho nejúspěšnější řady seriálů Mr. Beana neznáme. V Mr. Beanovi mluví jen velice zřídka a ukazuje svůj herecký um, ale zde prokázal, že dostal od boha i dar řeči, kterým mě pobavil jako ještě žádná komedie před tím!!! Smát jsem se snad za celou dobu ani nepřestal, protože každá scénka byla výborná ()

Reklama

mortak 

všechny recenze uživatele

Umělcovým nástrojem je pouze jeho tělo a jeho hlas. Atkinson je geniální umělec, takže nás nemusí "ohromovat" vulgarismy a šklebením, jak se o to každý den snaží mnoho šašků v TV či v dementních filmových komediích. Jediným problémem je předvídatelnost mnoha verbálních vtipů, jenže pak přijdou Fatal Beatings... ()

choze 

všechny recenze uživatele

Hodinový záznam deseti scének, se kterými Atkinson vystupoval během 80. let na divadle a jejichž spoluautorem byl stejně jako u těch beanovských Richard Curtis, britské scénáristické zlato. Nejčastějším tématem se zdá být náboženství, do kterého se tvrdě tepe a připlete se sem i beanovská scénka z kostela. Úvodní scénka z pekla, kde Atkinson ztvárňuje ďábla jako žoviálního manažera, lekce jak se (ne)chovat na první schůzce a lekce shakespearovského herectví jsou za plný počet a i zbytek má svoje chvilky (kněz, co neví, co je felace, divadelní ceny). Záznam režíroval režisér mé oblíbené komedie A TAK JSEM SI VZAL ŘEZNICI. ()

Axident 

všechny recenze uživatele

Bez diskuse brilantní! Co uhraje Rowan Atkinson obočím, mimikou vůbec a postavou, to je ohromující a extrémně zábavné. Sečteno z krásnou výslovností a artikulací a 100% zápalem pro věc, a samozřejmě genialitou scének, báječné rozptýlení! V porovnání s ním se chce člověku plakat nad tím, kam až to nakonec v roli Pana Fazole "dotáhl", míněno v trapných celovečerácích, kde je smutnou parodií sebe sama ze slavných počátků... ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • V desáté části "Pink Tights And Plenty of Props", kdy Rowan Atkinson předvádí jednotlivé varianty otravy jedem, se vinou špatného střihu najednou z jeho ruky vytratí nádoba, kterou celou dobu držel. (GordonCZ)

Reklama

Reklama