Reklama

Reklama

Fun in a Bakery Shop

všechny plakáty
Krátkometrážní / Komedie
USA, 1902, 1 min

Obsahy(1)

Krátký němý snímek Edwina S. Portera, který tvořil krátké filmy pro Edisonovu společnost včetně slavné Velké železniční loupeže, je čirou zábavou pojednávající o tom, co všechno se může stát v pekárně, když se vám z těsta nechce dělat jenom rohlíky. (Trainspotter)

Recenze (12)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Porter, koukám, na počátku své kariéry dost bezostyšně vykrádal Meliése, protože už několikátý jeho film se nápadně podobá tomu, co dělal francouzský průkopník už před několika lety - ale na to se tenkrát asi nehrálo. ()

Webb 

všechny recenze uživatele

Kuchař se nudí a z ničeho nic vidí, jak krysa leze nahoru po sudu. Rychle vezme těsto a hodí ji po kryse. Potom začne z těsta tvarovat různý obličeje a házet těsto na své kuchařské spolupracovníky.... :-) ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Celkom podarená zábavka z minulosti, celkom tvorivá, len sa museli dosť nudiť, tí chlapíci, čo potom prišli to len pokazili. ()

Cimr 

všechny recenze uživatele

Věřte nevěřte, ale je to vážně zábavné! Někdo by už konečně měl tyhle minutové filmečky sebrat a vydat je na DVD. Představa, že bych měl DVD se 120 filmy je úžasná. ()

Trainspotter 

všechny recenze uživatele

Vážení, to nemá absolutně žádnou chybu, protože jsem se řezal od začátku do konce, celých jeden a půl minuty! Když jsem viděl jak pekař, kterému se evidentně do práce moc nechtělo, připlácl krysu lezoucí vertikálně po sudu s mouku (nebo čím) těstem, z kterého následně tvořil nejrůznější ksichty a když ještě inzultoval těstem i své kolegy, kteří ho přišli zdrbat, tak jsem se válel smíchy na zemi (obrazně řečeno, samozřejmě). ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Kratučké, ale milé a zábavné čiernobiele video z roku 1902, ktoré mňa pobavilo viac ako niektoré dnešné krátke videá. ()

gjjm 

všechny recenze uživatele

Vida, tak perfektní němá groteska mohla vzniknout i v Americe v roce 1902 :) Pekař hází těsto po kryse. Když se kus těsta uchytí na nějakém sudu , zaujme ho to a začne z něho tvarovat různé bizarní obličeje. jeho spolupracovníci se na něj naštvou, ovšem on je zneškodní foukáním moučného prachu. Že by docela vtipné alegorické znázornění umělecké inspirace a těžkého postavení umělce v materialistickém světě? ()

Prince 

všechny recenze uživatele

Šikovný pekař uvidí po zdi lezoucí krysu(?) a zaplácne ji několikrát těstem. Pak začne z těsta tvarovat různé podobizny a když je "sochařením" pohlcen, příjdou kolegové a trošku ho schladí. ()

Reklama

Reklama