Reklama

Reklama

Blood Bound

  • USA The Dark Rite (pracovní název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Trojica lupičov sa zameria na pár, ktorý sa práve prisťahoval do malého mestečka a údajne má mať v dome kopu peňazí. To sa im ale stane osudným, keďže sem noví návštevníci prišli so zámerom nájsť osoby, ktoré môžu obetovať démonovi, ktorého uctievajú. Jednoduchá cesta za bohatstvom sa v okamihu mení na najdesivejší zážitok ich mladých životov. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (13)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Parta ošklivejch satanistickejch úchylů si hraje s trojicí velice nesympatickejch zloduchů. Je v tom nějaký dítě, který se má narodit z (ne)svatý soulože, během nesmyslnýho zaklínání se hodně máchá rukama, maluje se krví na lidi a křídou na podlahu, párkrát sem zabloudil skurut a dojde i na nějakou lásku. Dohromady to je bordel bez ladu a skladu, kterej nemá v rámci žánru co nabídnout. A tý Brolinovic holce by měl někdo vysvětlit, že by se měla živit něčim jinym, než hraním. 10% ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Režisér podpriemerného Dementia 13 nakrútil ďalšiu podpriemernú blbosť, ktorú zachraňuje možno len to, že mala aspoň nejaký scenár. A možno jedna mizerná gorescénka, ktorá aspoň dáva vedieť, že sa jedná o horor. Ale takmer hodinu a trištvrte sa do toho neoplatí investovať. Skupinka satanistov sa tu snaží zneužiť trojicu nesympatických teenagerov, a pri tom nabúchať sfetovanú blondýnečku, aby na konci mohla vyprdnúť spratka a splniť proroctvo. Herci ma nepresvedčili, aj keď sa tvárili zúfalo, napínavé to nie je vôbec, lacné, nevýrazné, väčšinu stopáže sa to iba ťahalo. ()

Reklama

DyingAngel odpad!

všechny recenze uživatele

Hrôza! Ale bohužiaľ nie taká, ktorú by mal v divákovi vyvolať poriadny horor, skôr hrôza, ktorá u mňa vyvierala z nevýslovnej nudy. Po pol hodine som zaspala a bolo mi úplne jedno, ako to celé skončilo. Vlastne aj počas tej pol hodiny som tápala, na čo sa to dívam. Celé zle! Zas som sa nechala zlákať pekným plagátikom... ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Ono to zpočátku nebylo až tak špatné, ale pak se to začíná táhnout, stále se nic neděje, takže hrozí usnutí. Je tu více vykecávání, nežli samotného příběhu. Hlavní představitelka je neskutečně hnusná a chvílemi jsem se načapal při nápadu, zde nejde o chlapa. No a ten její partner byl ještě vo fous horší. Hluboce podprůměrný snímek. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

2 chlápci a ženská přepadnou barák kde jsou údajně peníze. Bohužel obyvatelé toho baráku jsou sektisté,kteří té ženské udělají děcko a ty 2 očarují, aby nikomu nic neřekly. A to je celý film horor to připomíná tak zhruba 10 minut z 96 minut jinak to je všechno ostatní navíc hlavní herečka je neskutečně hnusná ženská (nemám rád takové ty herečky co vypadají jak chlapi) a za celý film takřka nesleze z filmu . Jediné pozitivum co to má jsou ostatní ženské herečky na které se dá aspoň dívat a , že otec hlavní hrdinky vypadá jak Kájinek. Chtěl jsem dat 1 hvězdu, ale za ten konec snižuji a dám odpad. ()

Reklama

Reklama