foto

Eric Nelsen

  • nar. 26.6.1991 (27 let)
    West Palm Beach, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Blood Bound
2018 Nightmare Cinema
2017 The Student
2015 Chasing Yesterday
Coming Through The Rye
2014 Best Man in the Dark
Emoticon ;)
Happy Baby
Mezi náhrobními kameny
Night Has Settled
2013 Království lesních strážců
2011 What Happens Next
2007 Babylon Fields (TV film)
Holky na hlídání
2006 Very Serious Person, A

TV seriály

2015 Černá listina (TV seriál)
The Kenyon Family (No. 71) (S02E12)
Girls (TV seriál)
Spisovatelka (S04E03)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Pokrevní bratři (S13E10)
2014 Aféra (TV seriál)
One Bad Choice (TV seriál)
2013 Stoupenci zla (TV seriál)
2012 Okrsek 22 (TV seriál)
2011 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Innocence (S02E04)
2010 The Bay (TV seriál)
Dobrá manželka (TV seriál)
Opět u kormidla (S02E01)
2009 Big Time Rush (TV seriál)
Zeke a Luther (TV seriál)
2008 The Battery's Down (TV seriál)
2007 iCarly (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

TV pořady

1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

2015 Chasing Yesterday

TV seriály

2010 The Bay (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace