Reklama

Reklama

Žraloci

  • Česko Žraloci útočí (více)
Trailer

Obsahy(1)

V oblasti Bermudského trojúhelníku dojde ke střetu vesmírného tělesa s velkým bílým žralokem. Plovoucí podmořská vědecká laboratoř, vedená Mikem (Corin Nemec) a jeho ženou Lindou (Vanessa Angel), se ocitne v ohrožení a musí bojovat o život se zuřivým žralokem. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (46)

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Já se vracím domů a moře mi zpívá.“ Vidět v jednom filmu krvelačné žraloky, záhadu bermudského trojúhelníku a mimozemšťany zní vskutku jako pravý požitek milovníka špatných filmů. Jenže opět a znovu tvůrci rezignovali na jakýkoliv humor a berou tu svou snůšku hloupostí s nesmírnou vážností. Corin Nemec, tentokrát s dlouhými vlasy, byl suchý a nudný. Ženská část osazenstva asi soutěžila Miss Kačer, protože takové sbírky odulých rtů jsem se bál více než žraloků. A o scénáři a příběhu už by byla hanba mluvit. ()

Jan.S.Harold 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že mezi špatnými filmy jsem viděl vydatnější kousky, ale bod dám za nekonečné natahování, bod za asi 7x výskyt Deus ex machina, když už nebylo v příběhu jak zápletku vyřešit (neřikám, že autor scénáře byl úplnej vůl, ale...) a bod za nostalgii, neboť mi to do jisté míry připomnělo Inseminoid :)))) ()

Reklama

Genero odpad!

všechny recenze uživatele

Abych dostatečně výstižně v komentáři pojmenoval tuto diváckou nirvánu, deset dní a deset nocí jsem ve Wordu sepisoval děsivé vulgarity, zrůdně pejorativní označení mužských pohlavních orgánů a stovky slangových výrazů pro neholenou vaginu, jaké jsem se zdráhal použít dokonce i tenkrát, když jsem líznul tou šukačkou pravé koleno. A já jsem, ty vole, nakonec místo ctrl+c zmáčknul delete! Ba ne, dělám si legraci. Byl to příběh originální a promyšlený, při kterém omdléváte rozkoší i při titulcích. Vždyť kolikrát v éře zvukového filmu nějakého recesistu napadlo, že by mohlo žralokovi spadnout na hlavu UFO, aby mu pak z té příšerné rány začalo strašit ve věži a rozhodl se žrát potápěče? ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Hmmm...rok 2005? Really? Oč tu vůbec šlo? No tušila jsem, že se někdo bude snažit o čelisti a dá k tomu takovou tu děsnou hudbu ovšem nenapadlo mě, že ze začátku udělá z filmu naprostý odpad podivná science fiction kde se objeví dvě hnusné obludy - asi mimozemšťané - a pak nějáký rádoby Titanic. Katapultace do odpadů nejvyššího kalibru byla způsobena d*mencí dialogů, do očí bijící nedostatek deodorantu posádky plavidla(zjevně natáčeli snímek za běhu a pří útěku před policisty), děsná hudba a hlavně ta operní(přestože mi něják extra nevadí třeba v divadle, ale takhle ji použít???ZBYTEČNÉ ). Hodně dobré bylo, že jsem za necelých 20 let co žiji na této zemi zjistila, že žraloci vrčí jako tygři a sežerou co je napadne či dokonce se dá použít oheň pod vodou a zlaté dobré pravidlo - dosovek není nikdy dost - je zjevně charakteristikou takovéhoto nesmyslu. Inu není se čemu divit...A ta hra na city????Really? ()

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

Už prvá veta z oficiálneho textu distribútora v obsahu filmu dáva človeku tušiť, o akú "kvalitku" sa bude jednať. Ja hovado som si nedal povedať a film aj napriek tomu odsledoval. Chyba. Vôbec nič by sa nebolo udialo, keby filmári nechali žralokov na pokoji ihneď po roku 1975 po natočení Čeľustí. Všetky žraločie filmy, ktoré som videl po tomto roku sú už len mlátenie prázdnej slamy. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama