Reklama

Reklama

Clementine

  • Jižní Korea Clementine (více)

Obsahy(1)

Policista Kim (Jun Lee) je propuštěn pro své brutální způsoby vyšetřování. Podsvětí ho najímá jako gladiátora do ilegálních zápasů v aréně. Jednoho dne se rozhodne ukončit svoji kariéru, protože se chce postarat o svoji dcerku Sa Rang. Gangsteři ji ale unesou a Kim se musí vrátit do ringu, aby jí vybojoval svobodu. Ocitá se tak tváří v tvář "Králi ringu" Jackovi Millerovi (Steven Seagal), muži, který ještě nikdy neprohrál. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (101)

Asia_Power odpad!

všechny recenze uživatele

DEMENTine není špatný film. On je přímo mrdkou a to tak odpornou, že to prostě nespolknete ani kdyby jste se jmenovali Little Caprice. Máme tu vepřoidního Seagala, který díky nadváze nemůže zvednout prdel a dosune tak své vypasené tělo před obrazovku až na posledních pár minut a zbrocený potem bude už při nástupu do zápasu až jsem se skoro bála, že to s ním šlehne. Zápas každopádně vypadá matrixovsky jelikož Seagal se hýbe tak pomalu až jsem si myslela, že se mi zkurvilo dvd a přeplo se do slow motion...no a policista Kim s jeho dcerkou? Tam Vám zaručuji, že Vás budou srát ještě víc než Seagal jelikož jich si užijete na rozdíl od něj až moc a ta malá má fakt neuvěřitelně otravnej hlas což moc dobře ví a proto hrozně ráda pořád řve. Mít doma takového spratka, taky bych byla v práci brutální... ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Tak, najprv aby bolo jasné, za čo je tá hviezdička. No samozrejme za tých pár pomerne slušných súbojov - a aj to len tých, v ktorých sa Steven neobjaví. Inak bolo trápenie, trýznenie, týranie, počas celej hodiny a pol. Neskutočne úbohý príbeh, ktorý sa snaží byť rodinnou drámou s dialógmi na úrovni materskej škôlky. Tragické okamihy sú tak strašne afektované, že som sa musel smiať. Naozaj, tento film si nezaslúži modrú farbu tu na ČSFD. K dementnosti filmmakerov prispieva aj fakt, že počas celého filmu sa Kimovej dcérke strieda stav počtu zubov. Najprv nemá žiadne predné zuby (pravdepodobne vypadnuté mliečne) potom zrazu má tesáky dospelého človeka a takto sa to opakuje zo scény na scénu :D. 20%. ()

Reklama

Beky 

všechny recenze uživatele

...film Clementine u nás nevyšel ( zatim )!!!!...já ho viděl ve fránině a nerozuměl jsem ani slovo ( neovlivnilo to mé hodnocení!!, obávám se, že čeština nebo české titulky by nic nezměnily )!!!!...přes to jsem ho dokoukal a to jen díky jedné věci a to je cameo Stevena Seagala....děj se točí kolem policisty, který je propuštěn pro své brutální způsoby vyšetřování....podsvětí ihned najímá jeho jako gladiátora do ilegálních zápasů v aréně....kolem je spousty filmové omáčky blablabla....nebudu prozrazovat jak dlouho Seagal setrvá na plátně a koho hraje ( ..vy to stějně víte:)....od Exit Wounds je Clementine Seagalovo nejlepší počin!!!! P.S. v rámci žánru naprosto zbytečný film, proto za 2 hvězdy!!! ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Snad v tomto komentáři jsou spoilery tak bacha :): Dost dobře příšerný příběhem to začíná a neskutečně kreténským koncem to konče. Nebudu se tajit tím, že jsem se těšil jenom na Seagala, který se ve filmu objeví prakticky až na uplném konci. Rozbije hlavnímu hrdinovi držku takovým způsobem, že se z toho málem nevzpamatuje. Přileze jeho neskutečně vlezlá dcerka, ukřičená, hrozně hrozně hrozná jak v originále a ještě horší, i když možná ani ne, v dabingu. A to se ten film okolo ní točí. No takže ona přileze k tatínkovi, ten posbírá své částečky rozprsklé v ringu a kopne Seagala takovým způsobem, že kopne a střih. Konec. Šlos. Tohle je fakt film u kterého se drží pozornost těžko. Já teda netvrdím, že bych to nečekal, ale že by to bylo až takové, to jsem teda opravdu netušil a jinak teda, omlouvám se za ty spoilery, ale když se podíváte jenom na konec, o nic jinačího prakticky nepřijdete. Pardón! ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Neskutočne nezáživný mix arénovky a policajného thrilleru o horkokrvnom poldovi. A na konci možno príde aj kúzelník Seagal, aby predviedol ešte trochu toho dynamického aikida. Aj keď je to kórejský film, tak prekvapivo dramatická časť vôbec nefunguje. Línia ohľadom rodiny policajta je strašne naivná a trápna. Policajná línia je nezaujímavá a bitky v aréne sú zaberané v buď v príliš veľkých detailoch, takže poriadne nevidíte kto koho a čím bacil, alebo sú zaberané z diaľky, aby sme nevideli, že ten svižný chudý oponent nie je Seagal. Na druhý pokus ma to už vôbec nebavilo a ani Seagalov krátky výstup film nezachráni. Aj keď párkrát v ringu predvedie, že rýchle ruky ešte v tej dobe mal. 2/10. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Jack Miller (Steven Seagal) je před zápasem uveden jako úřadující pětinásobný šampion v těžké váze o výšce 193 centimetrů (6 ft 4 in) a váze 102 kilogramů (225 pounds). Steven Seagal sdílí s filmovou postavou svojí skutečnou výšku. Český dabing na DVD toto vůbec nerespektuje, protože výška je 190 centimetrů a hmotnost 130 kilogramů. (Rominator)

Reklama

Reklama