Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přísný otec se uvolní natolik, že dovolí svým dětem vzít si volno ve škole a vyrazit na výlet do přírody. Situace se však změní k horšímu, když si rodina uvědomí, že plánuje jejich poslední výlet v životě. (mokelembembe)

Recenze (19)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Představte si, že Vás vyhodí z práce, nato zjistíte, že Vám manželka zahýbá se šéfem, dceru máte kurvu a misto syna, ufňukanou holku. Takže zcela chápu, že tatínkovi ruplo v bedně. A popravdě, mít takového syna, tak mu vytluču duši z těla! Hlavní postavy přijatelné, herecké výkony dobré (žádný ochotnický spolek ala čtení dialogů z papíru). Ke konci naháněčka. Po těch x sračkách, co jserm viděl za posledních 14 dní, dobrý film. ()

Ozo 

všechny recenze uživatele

Zřejmě to celé nebylo myšleno jako komedie, ale já se od zhruba padesáté minuty nemohl přestat smát. Hodnotím tedy jako komedii či parodii na různé vyvražďovací horory. Jen doufám, že nikdy nepotkám tvůrce tohoto filmu, protože kdyby mne přesvědčili, že to mysleli vážně, tak bych musel jít s hodnocením hodně dolů =D ()

Reklama

zolo23 

všechny recenze uživatele

Na Slovensku je cca 15 % nezamestnanosť. Keby sa každý zachoval tak ako tento ocko...to by bolo rošambo! Som veľmi rád, že som živnostník a tým pádom som odkázaný sám na seba. Axed je veľmi slabý, miestami priblblý film s množstvom nelogických doslova zarážajúcim chovaním sa hlavných postáv. Veď ten tatko nevyzeral ani tak hrôzostrašne, aby som mu nedokázal kávovou lyžičkou natrhnúť prdel. Doslova :) ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Rozhodně spíš slabší kousek.Táta přišel o práci,ruplo mu v kouli,a vzal rodinku na výlet,kde jim chtěl ukázat,co proto.Já sem dost nepochopil výběr hlavních představitelů,poněvadž,že by tatínek oproti synátorovi vypadal jako chlapík,tak to ani hovno.Stejnej teplouš jako jeho potomek.Film do půlky spíš ospalej thriller,druhá půlka slabej ,klišoidní horor.Celkově angličani nezklamali,většinou točej podobný,nudný slátaniny.40%. ()

Cechyno4 

všechny recenze uživatele

Označení horor tomuto filmu sedí více. Po přečtení informací o filmu jsem čekal větší masakr. Čekal jsem, že hlavní hrdina bude vraždit všechno co mu přijde pod ruky. Zaměřil se však na své nejbližší. Všechno se na něj sesypalo a tak mu prostě hráblo. Místo masakru větších rozměrů tu máme trochu vyčkávání a jakési psychologické hry. Časové díry mezi zajímavými úseky jsou mnohdy hodně dlouhé a někdy jej vyplňují stupidní dialogy. Hororová klišé zůstavají. Utíkajíci lidé v lese, zakopnou aby mohli padnout vrahovi za oběť. A vrah? Ten s těžkou, velkou sekerou je v lese stejně rychlý jako ostatní. Axed není špatný. Myslím si však, že mohl přidat. Kdyby byl více sirovější, určitě by slavil více úspěchu. Takhle průměrné dvě hvězdy. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama