Reklama

Reklama

Život na jiné planetě

(TV film)
  • Česko Neznámá planeta (více)

Obsahy(1)

Výprava Discovery na Darwin IV, planetu vzdálenou sedm světelných let, kde žijí živí tvorové v prostředí, jež je nemožné si představit, ale z vědeckého hlediska je reálné. (oficiální text distributora)

Recenze (22)

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Vizuálne zaujímavý a dokonale fiktívny výlet na planétu plnú fantazijných bytostí, ktoré podľa vedátorov môžu existovať a v tejto modernej rozprávke im prisudzujú komplex fyzikálnych i osobnostných vlastností, ktoré môžu byť vnímané ako veľmi odlišné od toho, čo na Zemi poznáme, alebo len ako popustenie uzdy fantázie a vymyslenia "iných" dinosaurov a pravekých zvierat. ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavý dokument pro milovníky sci-fi filmů, tak nějak bych si představoval výpravný vědeckofantastický film o objevování nových planet a života na něm bez mezigalaktických hyperskoků, světelných mečů a nesmrtelných komiksových hrdinů něco na způsob BSTD 2 s animací Avatara. Prostě trochu reálné sci-fi, kterých se moc netočí. ()

Reklama

Orthank 

všechny recenze uživatele

Predigitalizovaná a fantaskne osídlená planeta Darwin IV pôsobí až trošku smiešne, no fakty s ktorými prichádzajú jednotlivý prispievatelia túto skutočnosť vynahrádzajú. A tak zimomriavkovosť nenavodzujú ani tak vizuálne do oči bijúce "orgie", ako skôr uveriteľný zo slov plynúci úžasný pocit, že možno nie sme vo vesmíre sami. Príjemné posedenie po nedeľnom obede.... ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Tentýž případ, jako Divoká budoucnost. Odlišné je období, prostředí a hlavně míra fanatazie, která zde překročila hranici tolerance. Chápu, že v případě mimozemské formy života mohou být všechny bizarní představy jaksi na místě, ale čeho je moc, toho je příliš. Během sledování se mě zmocňoval pocit, že vše co vidím, jsou jen poskládané šoty z nočních můr, kterými trpí retardovaní šimpanzi. Snahu o racionální vědecký základ jsem postarádal. ()

Duotone28 

všechny recenze uživatele

Fiktivna misia na fiktivnu planetu Darwin IV za pomoci fiktivneho vesmirneho Titanicu...za ucelom oboznamenia sa s fiktivnym nepoznanym zivotom...podkladana poznatkami skutocnych vedcov NASA.Pre vesmirneho fajnsmekra povinnost, pre bezneho smrtelnika moznost. Mne trochu vadila slabucka animacia, ktora na rok 2005, by mohla uz viac menej byt fotorealisticka...a tak isto casomiera, kedze je to v style dokumentiku, tak by si zasluzila par cisel ubrat,nazdar ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Tento film je založený podľa knihy “Expedition” od autora Wayne Douglas Barlowe. (ČSFD)

Reklama

Reklama