Reklama

Reklama

Derren Brown: Magie a manipulace mysli

(pořad)
  • Velká Británie Derren Brown: Trick of the Mind
Dokumentární / Mysteriózní / Psychologický
Velká Británie, 2004, 18x24 min

Režie:

Stefan Stuckert

Kamera:

Jono Smith

Účinkují:

Derren Brown, Matt Lucas
(další profese)

Obsahy(1)

Derren dokáže užásné věci s lildskou myslí, dokáže uhádnout co se vám honí hlavou, na co myslíte, dokáže s člověkem manipulovat a dokáže číst lidem myšlenky. Svými kousky udivuje tisíce diváku. Na začátku každé epizody čeká na diváka test. (MsWampir)

Recenze (71)

Nix 

všechny recenze uživatele

Ani jsem se dál nepídil, jak to ten Derren vlastně dělá, protože mne to už nějak dál nezajímalo. Ale na první dobrou a na zabití času je to zajímavá podívaná, která vám zase chce ukázat, že hranice neexistují a i manipulátoři, telepatici a všemožní mágové existují. Proč ne, mám rád trochu nezvyklý kouzla. ()

tucnak 

všechny recenze uživatele

Mě teda ty jeho věci docela dostávala. A pro ty, co říkají že je podvodník, když "neuhodl co si mysleli"- to bude proto, že to byl českej dabing- ta manipulace, díky který jste měli myslet na věci, který vám určí, funguje i na základě zvuku a třeba i rytmu slov, takže to v češtině víceméně ztrácí smysl. ()

Reklama

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Kouzla, čáry, magii to beru! A David Copperfield je největší borec v tomto oboru. Je to mistr iluze, sice nevíte jak to dělá, ale víte, že je to trik a jde jenom o to, na to přijít. Když to Derren Brown, no podle mě je to nahraný, protože nic nesvědčí o tom, že by nebylo. Protože některým věcím se proste uvěřit nedá. Třeba se pletu, ale (teď neudržíš 55KG holku, no promiňte). ()

Plechpetr 

všechny recenze uživatele

Ano, některé triky jsou spíše "triky" . Ovšem to neznamená, že je to podvodník! Jeho talent se nedá vyjadřit, on žije vskutku bláznivý dvojživot. Bud si řekne, že bude jako ostatní, a nebo vás prohlídne a ví vás vše. Pořad je parádní a upřímně? Sám jsem se naučil pár triků. Né všechny vyjdou hned na poprvé, ale časem ano. 5* ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Tie 4* sú za to, že som sa bavil. :-) No ale inak ? Preboha snáď len neuveríte tomu, že nejaký chlapík dokáže nás ostatných prinútiť robiť veci, ktoré sú iracionálne a dokonca prečíta Vaše myšlienky. Veď toto už skúšal aj legendárny HANUSSEN. No ale ak veríte na duchov, "mimoušov" či veštkyňu TEODORU :-) tak potom je BROWN Váš boh. Ja tiež, verím v Boha ale nemá meno D. Brown. :-) Každopádne ak raz tento chlapík navštívi aj moju haciendu, rád si jeho schopnosti overím :-) to viete TOMÁŠ je TOMÁŠ. (21.7.2006) ()

Galerie (3)

Zajímavosti (11)

  • Svou práci v televizi začal Derren Brown třemi šedesátiminutovými speciály natočenými během dvou let, které byly rozděleny na šest částí, jež obsahují sestřih toho nejlepšího z jeho hodinových speciálů. Vybrané části z prvních sérií jsou dostupné na DVD a videokazetách jako Derren Brown - Inside Your Mind. U nás byl projekt uveden v České televizi jako Derren Brown: Magie a manipulace mysli (od r. 2004). (Paity)

Reklama

Reklama