Reklama

Reklama

Nikdo není dokonalý

  • USA Nobody's Perfect (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Steve je na vysokej škole a hrá tenis. Beznádejne sa však zamiluje do Shelly, ktorá taktiež hrá tenis, odvtedy to s ním ide dolu kopcom. Steve nemôže jesť, nemôže spať, má zlé známky, a napokon ho vyhodia z tenisového tímu. Čo má robiť? Jeho vynaliezavý kamarát mu poradí, aby zo seba urobil ženu - tak, aby sa dostal do blízkosti Shelly, ktorá ani nevie, že existuje. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Teenage high v decentní rovině odjakživa baštím, a tady je to trochu předchůzce Dámy, nebo nedá mi a mnoha dalších. Milé, nenásilné, nepřekvapivé, dýchá z toho osmdesátkovost, tentokrát na západním pobřeží. Klišé o nováčcích na škole, místní krásné čarodějce a silných nabíječích vlastnících uživatelská práva. Ale ruku na srdce, film z americké vejšky, kde se hraje tenis, jsem zatím opravdu neviděl! _______Unikátní je také dabing, spolupráce bratislavského studia a brněnského Davay. Info pro dabingforum: Vyrobilo studio Attack Bratislava ve spolupráci se studiem Davay Brno. V českém znění hráli: Petr Gazdík, Aleš Zbořil, Jana Musilová, Petra Jungmanová, Radka Přibyslavská, Erika Kubálková, Jaroslav Kuneš, Ladislav Cigánek, Jiří Balcárek, Veronika Veselá, Martin Sláma, Lenka Filipová, Aleš Jarý, Eva Gorčicová a další. Připravili: Překlad Andrea Ostrihoňová Dialogy: Věra Vacková Produkce: Pavel Mráz a Luba Sonková Zvuk: Michal Zatloukal Režie českého znění: Anna Cicmanová ()

Reklama

dehlie 

všechny recenze uživatele

banálny príbeh odohrávajúci sa na výške, kde sa sa steve kvôli láske vydáva za stefanie, pričom nikomu nie je divné, že hrá tenis a vyzerá ako východonemecká reprezentantka. ()

Reklama

Reklama