foto

Patrick Breen

  • nar. 26.10.1960 (59 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 After Louie
2014 Válka bez pravidel
2011 Council of Dads, The (TV film)
The Bleeding House
2010 Rio Sex Comedy
Space Chimps 2: Zartog Strikes Back
2009 Captain Cook's Extraordinary Atlas (TV film)
2008 Vesmírní opičáci
2007 Soused
2004 Vánoce naruby
2003 Radio
2002 Noční loupež
Polibkem to začíná
2000 East of A
1999 Advice From a Caterpillar
Cesta ke štěstí
Galaxy Quest
1998 Jediná správná věc
1997 Colin Fitz
Muži v černém
1995 Chyťte ho!
Phinehas
Sladké nic
1993 Poslíček
1992 Fool's Fire (TV film)
Náš milý nebožtík
1989 Den první (TV film)
Nikdo není dokonalý

TV seriály

2017 Černá listina: Vykoupení (TV seriál)
Rukojmí (E06)
Řada nešťastných příhod (TV seriál)
The Wide Window: Part Two (S01E06)
The Wide Window: Part One (S01E05)
Právem odsouzeni (TV seriál)
Černá orchidej (E11)
2016 BrainDead (TV seriál)
The End of All We Hold Dear: What Happens When Democracies Fail: A Brief Synopsis (E13)
Talking Points Toward a Wholistic View of Activism in Government: Can the Top Rebel? (E12)
Six Points on the New Congressional Budget: The False Dichotomy of Austerity vs. Expansionary Policies (E11)
Dobrá manželka (TV seriál)
Cíle (S07E15)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Forty-One Witnesses (S17E13)
2015 Facka (TV seriál)
Connie (E05)
Najděte mi hrdinu (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Jak prosté (TV seriál)
Zmizelý nebožtík (S03E17)
2014 Paní ministryně (TV seriál)
Případy pro Lauru (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Veřejná tajemství (S04E15)
2013 Closer: Nové případy (TV seriál)
Smrt v sanitce (S02E05)
Myšlenky zločince (TV seriál)
The Gathering (S08E17)
2012 Kriminálka Miami (TV seriál)
Smrt jednoho poctivce (S10E15)
2011 Whole Day Down (TV seriál)
Dobrá manželka (TV seriál)
Povel k palbě (S03E09)
2010 Dobrá manželka (TV seriál)
Dvojí nebezpečí (S02E02)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Jablečný bong (S02E04)
2009 Transplantační jednotka (TV seriál)
Good Intentions (E03)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Stage Fright (S04E20)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Praying for Time (S01E08)
Heal the Pain (S01E07)
Something to Save (S01E06)
Pohotovost (TV seriál)
Galantní hrdina a tragický vítěz (S15E02)
2007 Bejbybum (TV seriál)
Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
K nakousnutí (S01E01)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Dobrý právník (S03E16)
2006 Nové trable staré Christine (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Na visuté hrazdě (S03E09)
Lincoln (S03E08)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Poslední věci (S06E24)
2004 Kevin Hill (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk se ožení (S02E15)
Právo a pořádek (TV seriál)
Married with Children (S14E13)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
Rock Me, Baby (TV seriál)
2002 Do Over (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
The Black Vera Wang (S03E19)
Právo a pořádek (TV seriál)
The Ring (S13E05)
2001 The Tick (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
Plány nejen obchodní (S04E11)
Ally McBealová (TV seriál)
Hledání Barryho Whitea (S04E19)
Frasier (TV seriál)
Májový den (S08E23)
1999 Angel (TV seriál)
Jack & Jill (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Sex ve městě (TV seriál)
Ženy po dvacítce vs. ženy po třicítce (S02E17)
Oz (TV seriál)
Legs (S03E03)
Napoleon's Boney Parts (S03E02)
1998 In the Loop (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
Here and Now (S04E15)
Of Human Bonding (S04E14)
1997 Jenny (TV seriál)
1996 Právo a pořádek (TV seriál)
Slave (S06E19)
1995 Simon (TV seriál)
1993 Big Wave Dave's (TV seriál)
Padlí andělé (TV seriál)
1991 Sunday Dinner (TV seriál)
1988 Just in Time (TV seriál)
Příšery (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
Low and Away (S01E10)
1986 My Sister Sam (TV seriál)
1985 Spenser: For Hire (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2011 Whole Day Down (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2011 Whole Day Down (TV seriál)

Host

TV pořady

2010 The 64th Annual Tony Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky