foto

Gail O'Grady

  • nar. 23.1.1963 (55 let)
    Detroit, Michigan, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Love on Ice (TV film)
Lycan
2016 Justice Served
2015 Mámy na nože
Správná holka (TV film)
2013 Kazatelovy hříchy
Pomsta a spravedlnost (TV film)
The Mystery Cruise (TV film)
2011 Vrah s chromovou maskou
2010 Nikdy se nevzdávej (TV film)
Smrtící kruh
2009 Empire State (TV film)
The House That Jack Built
Život naplno (TV film)
2007 Vražedná chůva (TV film)
Vánoční přání (TV film)
2005 Stav nouze (TV film)
Více o vztazích svobodné matky (TV film)
2004 Sleep Easy, Hutch Rimes
Sure Hand of God, The
Tricks
2003 Lucky 7 (TV film)
Sex a svobodná matka (TV film)
2002 Hope Ranch (TV film)
2001 Zachránce
2000 Muž jiné ženy (TV film)
Out of Sync (TV film)
1999 Deuce Bigalow: Dobrej striptér
Srdeční záležitosti (TV film)
Walking Across Egypt
1997 Dítě Medúzy (TV film)
Horká linka (TV film)
Stará láska nerezaví
Trojí život (TV film)
Two Voices (TV film)
1996 Blázniví fandové
Gail O'Grady Project, The (TV film)
1995 She Stood Alone: The Tailhook Scandal (TV film)
Trial by Fire (TV film)
1991 Hit Man, The (TV film)
1990 Parker Kane (TV film)
People Like Us (TV film)
1989 Nikdo není dokonalý
1988 Blackout
China Beach (TV film)
Manželské etudy
Spellcaster
1987 Billionaire Boys Club (TV film)
Vlkodlak se vrací (TV film)

TV seriály

2018 Myšlenky zločince (TV seriál)
Ashley (S14E08)
Starter Home (S14E02)
2017 Training Day (TV seriál)
Něco za něco (E07)
2015 Code Black (TV seriál)
Pre-Existing Conditions (S01E03)
Pomsta (TV seriál)
Two Graves (S04E23)
Aftermath (S04E21)
Burn (S04E20)
další epizody (5)
2014 Pomsta (TV seriál)
Blood (S03E18)
Addiction (S03E17)
Disgrace (S03E16)
další epizody (6)
2013 The Crazy Ones (TV seriál)
Pilot (E01)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Závažné zločiny (S02E06)
Castle na zabití (TV seriál)
Vyostřeno na nože (S05E14)
2011 Havaj 5-0 (TV seriál)
Navěky ztracený (S02E12)
2010 Superkočky (TV seriál)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Černá listina (S06E02)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Selfish (S10E19)
2008 Mentalista (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Po požáru (S05E09)
Město v plamenech (S05E08)
Co člověk potřebuje (S05E07)
další epizody (4)
Kriminálka Miami (TV seriál)
A proč jsi musel zabít? (S07E03)
2007 Hidden Palms (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk pomáhá s výchovou (S06E05)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
2002 American Dreams (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk se seznamuje s kandidátem (S01E01)
2001 Ally McBealová (TV seriál)
Zpátky doma (S04E22)
1995 Nic netrvá věčně (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)

Dokumentární

2002 Inside 'NYPD Blue': A Decade on the Job (TV film)

TV pořady

2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)
1996 The 48th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1995 The 47th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1994 The 46th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace