Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po Draculově porážce uděluje církev Van Helsingovi úkol sledovat a vymýtit upíry ze zemského povrchu. Hon na upíry ho vede přes kontinenty a nakonec se schyluje k rozhodujícímu boji v Los Angeles. Tady se utkává s armádou démonů vedených upírem Sebastianem, který zabil Van Helsingovu milovanou ženu. (JMP Films, s r.o.)

Recenze (56)

Voloda odpad!

všechny recenze uživatele

Pani moji tak toto je najhorsi film o upiroch co som za svojej existencie videl,a to som si myslel ze nic horsie ako Upiri3 nebude.Produkcia snim nemala asi velke problemy,napocital som az 4miesta deja(les,nemocnica,kostol,skladisko)...Bojove sceny akoby hrala banda postihnutych,efekty minimalne a opakujuce sa..Des a hroza.Upirie komando banda studentov priamo z ulice,hlavny hrdina zebrak....Tak toto nie priatelia.Jediny plus je ze som nemusel citat titulky:) ()

Filmárik 

všechny recenze uživatele

Čo dodať.....katastrofa po všetkých stránkach,rozpisovať sa o tom čo je tu zlé by zabralo pol dňa.Stačí si len predstaviť napríklad dokonalého Draculu od F.F.Coppoly a všetko čo je na tom filme dobré obrátiť naruby.Vznikne vám Way of the Vampire.Dôvod prečo dávam * je že mám slabosť pre upírou a dal som si raz záväzok že žiadny film o upíroch u mňa nedostane odpad.Hoci tento skvost to mal dosť nahnuté. ()

Reklama

maverick10 odpad!

všechny recenze uživatele

Po par minutach jsem si myslel, ze to bude pecko. Po dalsich par minutach jsem si myslel to same. Po pulce filmu jsem si myslel ze to je pecko. Ke konci filmu jsem porad cekal ze to bude pecko. A kdyz film skoncil, zjistil jsem ze to svym zpusobem bylo pecko. Film kluku ze sidliste, scenar si napsali ve skole v kabince na zachode behem prestavky, hadry nasli u rodicu ve skrini. Tatovi ukradli novou digitalni kameru z Datartu a hura, film je pripraven. Nejdojemnejsi z celeho filmu: finalni scena, kdy mila pana VanHelsinka mu lezi v naruci po kousnuti upiriho prince. Je polomrtva z jeho kousnuti, sotva popada dech presto je schopna si jeste upravovat vlasy, aby Pepa za kamerou mohl zmacknout na kamere ZOOM a zabrat jeji xichtik. Waw a prave proto miluju tyto odpadove slupky. ()

liquido26 odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby tam byl místo hlavního upíra chlápek v gorilím kostýmu s akvárkem na hlavě, mohl to bejt docela solidní sequel k Robot Monster. ___ "Upíři nesmí vejít do domu bez pozvání. Naneštěstí to neplatí pro veřejné prostory." "Dýka musí probodnout srdce a srdce je umístěno zde, kde je druhý knoflík upířího oblečení." "Mohl by být tím nejlepším upírem, kdyby přestal přemýšlet penisem." - Tak toto je pouze malý vzorek perel, kterými tento film hýří. Odpad dávám velmi málo, a proto s ním zde nebudu šetřit. Sice jsem se smál, smál jsem se hláškám, smál jsem se trapnosti, smál jsem se té naivitě, smál jsem se nehereckým výkonům a smál jsem se i nepřirozeným střihům, stejně tak jako otřesnému dabingu, ale zároveň jsem se nudil. Mělo to necelých osmdesát minut, ale byla to prostě nuda. ()

Neel 

všechny recenze uživatele

To je ples příšer, či co? Rhett Giles je sice velice pohledný exemplář, ale tento počin neměl šanci zachránit. Kde jsou ty staré legendy o upírech? Při bojové scéně jsem jen vzdychla, na závěr už jsem se málem rozbrečela... Půjčila jsem si film, abych si udělala hezké odpoledne a jak to dopadlo? Celé jsem si ho zkazila. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno