Reklama

Reklama

Pán času - Série 5 (2010) (série)


Hladová Země (S05E08)

(epizoda)
  • Velká Británie The Hungry Earth

Obsahy(1)

Z původně plánované cesty do Ria skončí Doctor a jeho společníci ve Walesu v roce 2020 u obrovského vrtáku obestřeném tajemstvím. Země totiž pohltila jednoho dělníka. Při dalším útoku se do podzemí dostane i Amy. Ze získaných dat Doctor nalezne systém chodem v oblasti vrtáku a několik živých forem života. Je na čase jít dolů... (Varan)

(více)

Recenze (1)

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Akonáhle Doctor zahliadne obrovitánsky vrt, nedokáže si pomôcť a tak ho musí navštíviť. Tam však došlo k nehode a pod Doctorovimi a Amynimi nohami sa zrazu začala prejavovať seizmická aktivita, čo viedlo k zosuvu pôdy. Do jednej takejto prepadliny sa žiaľ chytila aj Amy, ktorá s posledných síl sa držala Doctora a so strachom a slzami na očiach sa len prizerala na to, ako ju zem ťahá ku dnu. Doctor to tiež veľmi ťažko niesol, keďže v tú chvíľu nemohol nič spraviť pre Amynu záchranu. Toto bola skutočne velice dojímavá scéna, ktorá ma emocionálne vážne vyťažila. Doctor sa však drží nádeje, že Amy tam stále ešte niekde je, a tak svoju motiváciu preniesol do produktivity. Matt Smith túto epizódu neskutočne ťahal a Doctor samotný bol pilný ako včielka. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Na začátku epizody čte Mo (Alun Raglan) svému synovi dětskou fantasy knížku „Gruffalo“ od britské spisovatelky Julie Donaldson, které se na světě prodalo více než 13 milionů výtisků. (Trajektt)

Reklama

Reklama