foto

Ray Holman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2016 A Midsummer Night's Dream (TV film)
2015 Neviditelný důkaz (TV film)
2010 Sherlock - Unaired Pilot (TV film)
1998 Reckless: The Movie (TV film)

TV seriály

2019 Potvora (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
Pán času (TV seriál)
Resolution (S11E11)
2018 The Split (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Pán času (TV seriál)
The Battle of Ranskoor Av Kolos (S11E10)
It Takes You Away (S11E09)
The Witchfinders (S11E08)
další epizody (9)
2017 Prolhaní (TV seriál)
The Marshes (S01E06)
Check Mate (S01E05)
Catherine (S01E04)
další epizody (6)
Ulička Apple Tree Yard (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2013 Broadchurch (TV seriál)
2012 Wizards vs. Aliens (TV seriál)
Law & Order: UK (TV seriál)
Fault Lines (S06E07)
Dawn Till Dusk (S06E06)
Line Up (S06E05)
další epizody (7)
2011 Silk (TV seriál)
Law & Order: UK (TV seriál)
Deal (S05E06)
Tick Tock (S05E04)
Crush (S05E03)
2010 Pán času (TV seriál)
Velký třesk (S05E13)
Pandorica se otevírá (S05E12)
Nájemník (S05E11)
další epizody (13)
2009 Torchwood (TV seriál)
Day Five (S03E05)
Day Four (S03E04)
Day Three (S03E03)
další epizody (5)
2008 Pohřbený zločin (TV seriál)
Torchwood (TV seriál)
Exit Wounds (S02E13)
Fragments (S02E12)
Adrift (S02E11)
další epizody (13)
2007 Torchwood (TV seriál)
End of Days (S01E13)
Captain Jack Harkness (S01E12)
2006 Torchwood (TV seriál)
They Keep Killing Suzie (S01E08)
Countrycide (S01E06)
Small Worlds (S01E05)
další epizody (7)
2004 Moře duší (TV seriál)
2002 Born and Bred (TV seriál)
Still Game (TV seriál)
2001 Best of Both Worlds (TV seriál)
2000 This Is Personal: The Hunt for the Yorkshire Ripper (TV seriál)
1999 Chewin' the Fat (TV seriál)
1991 Specials (TV seriál)
1988 Rab C. Nesbitt (TV seriál)
1978 Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)

TV pořady

2010 BBC Proms (TV pořad)

Herecká filmografie

Dokumentární

2006 Torchwood Declassified (TV seriál)
2005 Doctor Who Confidential (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace