foto

Richard Hope

  • nar. 1953
    Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Zpátky na nohou
2013 Mr. Morgans letzte Liebe
The Great Train Robbery (TV film)
2006 Hledači mušlí (TV film)
2005 Chromofobie
Riot at the Rite (TV film)
The Government Inspector (TV film)
2004 Seržant Pepper
2003 Vlčíkova kniha špatnosti
2002 A Is for Acid (TV film)
Honeytrap, The
Na špičce jazyka (TV film)
2001 Můj bratr Tom
2000 Happy Birthday Shakespeare (TV film)
1998 Children of the New Forest (TV film)
Já se změním!
1995 Červencová slavnost
1990 Death Has a Bad Reputation (TV film)
1987 Bellman and True
See You at Wembley, Frankie Walsh
1985 The Innocent
Víc než dost
1984 Prosincový květ (TV film)
Scandalous
1981 Francouzova milenka
1980 Breaking Glass
1979 Bloody Kids
1978 Saturday, Sunday, Monday (TV film)

TV seriály

2018 Poldark (TV seriál)
Epizoda 6 (S04E06)
Epizoda 3 (S04E03)
Epizoda 2 (S04E02)
2017 Poldark (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 1 (S03E01)
Unforgotten (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Broadchurch (TV seriál)
Episode 5 (S03E05)
Episode 4 (S03E04)
Episode 3 (S03E03)
2016 Poldark (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
další epizody (6)
2015 Poldark (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (5)
2014 The Lost Honour of Christopher Jefferies (TV seriál)
The Smoke (TV seriál)
Otec Brown (TV seriál)
Pýcha Prydeů (S02E03)
2012 Pán času (TV seriál)
Dinosauři na vesmírné lodi (S07E02)
2011 Pán času (TV seriál)
Svatba River Songové (S06E13)
2010 Pán času (TV seriál)
Chladnokrevní (S05E09)
Hladová Země (S05E08)
2008 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt na gilotině (S10E07)
Hercule Poirot (TV seriál)
Smrt staré posluhovačky (S11E01)
2006 Hercule Poirot (TV seriál)
Čas přílivu (S10E04)
2005 Jericho (TV seriál)
2004 Vraždy na předměstí (TV seriál)
Vraždy v Londýně (TV seriál)
2003 Canterburské povídky (TV seriál)
M.I.T.: Murder Investigation Team (TV seriál)
New Tricks (TV seriál)
William and Mary (TV seriál)
Foylova válka (TV seriál)
Zašívárna (S02E04)
2002 Sága rodu Forsytů (TV seriál)
2001 High Stakes (TV seriál)
In Deep (TV seriál)
Judge John Deed (TV seriál)
McCready and Daughter (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Reach for the Moon (TV seriál)
Rhona (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Soudný den (S03E03)
1999 Holby City (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1995 Demon Headmaster, The (TV seriál)
Doktorka Bramwellová (TV seriál)
Tears Before Bedtime (TV seriál)
The Vet (TV seriál)
Zlatá klec (TV seriál)
1993 The Riff Raff Element (TV seriál)
Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1989 4 Play (TV seriál)
Victoria Wood (TV seriál)
1988 Piece of Cake (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
Happy Families (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Láska a manželství (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1981 Návrat na Brideshead (TV seriál)
Brideshead Revisited (E11)
Et in Arcadia Ego (E01)
1977 Secret Army (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)

Dokumentární

2006 Legendy Divokého západu (TV seriál)
Thieving Headmistress, The (TV film)
2005 McLibel
1998 McLibel: Two Worlds Collide
1968 Scene (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace