foto

Neve McIntosh

  • nar. 1.1.1972 (46 let)
    Paisley, Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Společenská sebevražda
2012 Pán času: Sněhuláci (TV film)
2010 Inspector George Gently: Gently Evil (TV film)
2009 To nejdůležitější
Záchrana
2005 Trouble with Men and Women, The
2004 Call Register
Jen jedna šance
2003 Doktor Martin a legenda o Cloutie (TV film)
Případy inspektora Lynleyho: Hra s ohněm (TV film)
Trial & Retribution VII (TV film)
2002 Pes baskervillský (TV film)
2001 Cikánka
Look
2000 Lady Audley's Secret (TV film)
1999 Plunkett & Macleane
1998 Wonderful World
1997 Gobble (TV film)
Love and Lung Cancer
1996 Muž v hlavní roli

TV seriály

2017 Guerrilla (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
The Replacement (TV seriál)
2016 Smrt v ráji (TV seriál)
The Complex Murder (S05E01)
2015 Critical (TV seriál)
2014 Pán času (TV seriál)
Deep Breath (S08E01)
2013 Drákula (TV seriál)
Ďáblův valčík (E05)
Rozbřesk věčné noci (E04)
Ripper Street (TV seriál)
Become Man (S02E03)
2012 Pán času (TV seriál)
Doktorovo jméno (S07E14)
Šarlatový děs (S07E12)
Sněhuláci (S07E06)
2011 Pán času (TV seriál)
Dobrý muž jde do války (S06E07)
2010 Lip Service (TV seriál)
Svobodný otec (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
Law & Order: UK (TV seriál)
Hounded (S03E02)
Pán času (TV seriál)
Chladnokrevní (S05E09)
Hladová Země (S05E08)
2009 10 Minute Tales (TV seriál)
2004 Bodies (TV seriál)
Slečna Marplová (TV seriál)
Vlak z Paddingtonu (S01E03)
2001 The Fear (TV seriál)
2000 Gormenghast (TV seriál)
1999 Psychos (TV seriál)

Dokumentární

2012 Simon Schama: Shakespeare a my (TV film)
2011 Doctor Who: Best of Specials (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace