Reklama

Reklama

Pán času - Série 5 (2010) (série)


Hladová Země (S05E08)

(epizoda)
  • Velká Británie The Hungry Earth

Obsahy(1)

Z původně plánované cesty do Ria skončí Doctor a jeho společníci ve Walesu v roce 2020 u obrovského vrtáku obestřeném tajemstvím. Země totiž pohltila jednoho dělníka. Při dalším útoku se do podzemí dostane i Amy. Ze získaných dat Doctor nalezne systém chodem v oblasti vrtáku a několik živých forem života. Je na čase jít dolů... (Varan)

(více)

Recenze (1)

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Akonáhle Doctor zahliadne obrovitánsky vrt, nedokáže si pomôcť a tak ho musí navštíviť. Tam však došlo k nehode a pod Doctorovimi a Amynimi nohami sa zrazu začala prejavovať seizmická aktivita, čo viedlo k zosuvu pôdy. Do jednej takejto prepadliny sa žiaľ chytila aj Amy, ktorá s posledných síl sa držala Doctora a so strachom a slzami na očiach sa len prizerala na to, ako ju zem ťahá ku dnu. Doctor to tiež veľmi ťažko niesol, keďže v tú chvíľu nemohol nič spraviť pre Amynu záchranu. Toto bola skutočne velice dojímavá scéna, ktorá ma emocionálne vážne vyťažila. Doctor sa však drží nádeje, že Amy tam stále ešte niekde je, a tak svoju motiváciu preniesol do produktivity. Matt Smith túto epizódu neskutočne ťahal a Doctor samotný bol pilný ako včielka. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Na začátku epizody čte Mo (Alun Raglan) svému synovi dětskou fantasy knížku „Gruffalo“ od britské spisovatelky Julie Donaldson, které se na světě prodalo více než 13 milionů výtisků. (Trajektt)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno