Reklama

Reklama

Murder-Set-Pieces

všechny plakáty

Obsahy(1)

Film vykresluje skutky sadistického maniaka, který vzhlíží k Hitlerovi, řadí se mezi nacisty a praktikuje ve svém rozsáhlém domě zvrácené orgie na dívkách, které naláká na focení. Dívky pak ve sklepě znásilňuje, mučí a porcuje. Není mu cizí vraždit i na veřejném místě v ústraní někde na záchodcích a podobně. Jedná se o extrémně násilný film, plný brutality a krve. (Flipnic)

(více)

Recenze (61)

Radka_86 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla vážně síla, ale jestli v dobrém či špatném slova smyslu se nějak stále nemůžu rozhodnout. Hned první dojmy z filmu mi zkazilo to že hlavní hrdina vypadal jak brácha pornoherce Rosenberga, kterej se mi vážně příčí. Nečekaně se ale děj nikam neubíral a film mě neskutečně nudil. Nevypnula jsem to jen proto že film občas okořenila nějaká ta, vcelku povedená, gore scéna, ale i to jsem očekávala mnohem lepší. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

To by nebylo ono, kdybych si na mé dnešní narozeniny nedopřál nějakou prasárnu. A musím říct, že tohle bylo dost extrémně nechutný. Ani bych neřekl, že to bylo samoúčelné, kde šlo pouze o brutalitu, děj tu byl, sice jednoduchý o porušeném náckovi, který vzhlíží k Hitlerovi, ale byl. Viděl jsem už několik podobných filmů, kde nebyl ani ten jednoduchý příběh, aby člověk věděl alespoň "proč". Brutální scény jsou natočené celkem dobře, top scéna asi zabití ženský ve vaně a finále alá masakr motorovou pilou bylo taky fájn. Překvapilo mě, nebo spíš zarazilo, že došlo i na zabití dítěte. Samozřejmě nechybí spousta nahatých slečen a sexu. Pouze pro okrajové publikum. ()

Reklama

rykardo 

všechny recenze uživatele

Tak o komedii v tomto případě nemůže být ani řeč..., MURDER SET PIECES Nicka Palumba je ryzí slasher/exploiter, kterej je však zajímavej snad pouze tím, že na spec.efektech se podíleli ( nebo ještě lépe řečeno " se vyřádili " ) lidé z TOE TAG PICTURES a to je asi tak jediný plus, který tenhle hyperbrutální slasher flick má.... Bohužel, vše ostatní, vyjma tedy efektů, jde do kopru a to je fakt škoda, protože kdyby Palumbo zapracoval o něco více na scénáři nebo zrovna nechrápal při castingu ... nebo čím se to zrovna v ten moment zabýval..., mohl být MSP opravdu vydařeným flickem...Takhle pouze podprůměr, kterej stojí za skouknutí jenom díky skvělejm make-up FX made by TOE TAG crew..., za ty dávám plnej počet, ostatní už zdaleka tak dokonalý nebylo..., celkem teda za tři a i tak je to zu viel... ()

Mi Nü-Chai odpad!

všechny recenze uživatele

Extrémně násilný film, kde? Jediné, co mi přišlo extrémní byla držka a hekání toho hnusného Rosenbergova bratra, ten mi opravdu obracel žaludek, ovšem jen svým zjevem, ne svým konáním, které stejně stálo za houby - skoro nic nebylo pořádně vidět a nápaditostí při likvidaci svých obětí taky nevynikal. O nějakém ději se nedá hovořit, takže jsem se celým tímto nejapným pokusem o cosi brutálního pronudila. Btw. nebýt tu napsán rok výroby 2004, vsadím se, že je to tak o 25 let starší. ()

panjosef 

všechny recenze uživatele

Vcelku taková průměrnější vyvražďovačka o jednom strašnym pošukovi. Hlavní postava je maniak opravdu hovadskej, namíchanej ze všech možnejch motivů, který se v těhle filmech objevily. Právě to zde trochu skřípe, nevim, ale magor kterej obdivuje svoje nacisticky předky, chodí balit do klubů kurvy a zároveň si ještě ve sklepě labužnicky pochutnává na tlející mrtvole (nemluvě ještě o nekrofilním rozměru) mi přijde opravdu už trochu překombinovanej. Ale budiž. Sven Garrett odvedl hodně slušnej výkon a jeho postava je opravdu odporná každým coulem. Chvílemi mi až trochu připomínal terminátora, kterej místo hledání Sáry Connorové chodí po klubech a vraždí děvky, který ve své šílené mysli považuje za největší zlo o póvl tohoto světa. Brutality a náslilí je zde opravdu hodně, krev je sytě rudá a provází celý film. Slabší nátury a psychicky labilnější jedinci by měli tohle obloukem obejít. Jinak ale je děj takovej nevyrovnanej, tak nějak se odvíjí že to stále někam směřuje a přitom se to stále rozmělňuje a rozmělňuje, atmosféra taky tak napůl. Scéna přepadení obchodu je zase trochu překombinovaná. Ale tady zase palec nahoru za odkaz na režisérův první vál The Nutbag :-) . Tak to vidim na tu trojku, víc určitě ne. Spíš pro skalní příznivce žánru. ()

Zajímavosti (3)

  • Ve filmu je zavražděno 30 lidí a vypotřebováno 55 galonů umělé krve. (Flipnic)
  • Aby dostal film rating NC-17, muselo být vystřiženo 23 minut brutálních scén. Žádný film v historii nebyl dosud kvůli ratingu takhle zkrácen. (Flipnic)
  • V mnoha zemích je film dodnes zakázán, v některých byl uvolněn až několik let po natočení. (Flipnic)

Reklama

Reklama