Reklama

Reklama

Dračí doupě 2

  • Německo Dungeons & Dragons: Wrath of the Dragon God (více)

Obsahy(1)

Příběh Vás vtáhne do temné říše fantazie. Zlý kouzelník Damodar připravuje strašlivou pomstu Izmerskému království. Udatný bojovník Berek a nezkušená kouzelnice Melora se vydávají do bitvy proti Damodarově obří armádě krvelačných nestvůr, létajících harpií a ledových draků. Pokud neuspějí, Izmerské království ztratí své kouzelné žezlo... (Intersonic)

(více)

Recenze (83)

Richard_Ba 

všechny recenze uživatele

Aby nedošlo k verejnému uLynchovaniu v môj neprospech, a aby som nestratil dôveryhodnosť odôvodním svoje rozhodnutie dať tomuto snímku 4*. Tento film je ťažký oriešok, keďže je to dielo plné chýb a nie veľmi presvedčivých hereckých výkonov, ALE je to prostredie , ktoré ja z celého srdca milujem. Prostredie podobné hrám Might and Magic, dej takisto ozrkadluje tento herný svet (pôvodne prezvatý zo stolných hier Dungeons and Dragons). Preto keď som ako malé dieťa s nadšením dopozeral tento príbeh odložil som všetok pesimizmus a prihodil hviezdu k pôvodne mienenému hodnoteniu. Pre všetkých milovníkov hier Might and Magic: Pozrite si to ! P.S. Dungeons and Dragons 1 je blbosť :-) ()

Chen 

všechny recenze uživatele

S ohledem na to, že jde o film určený přímo pro videotrh, se jedná slušnou odpolední "popcorn" podívanou. Lepší triky a zajímavější souboje by nebyly na škodu, ale sympatická věrnost předloze určitě fanoušky potěší. Já jsem Dračí doupě nikdy v rukou neměl, takže až tak nadšený nejsem, ale ani nemám důvod ohrnovat nos. 50 % ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Před dávným časem byl stvořen artefakt zla............ Courtney Solomon, režisér prvního příběhu se odsunul (ani se nedivím) do produkčního týmu a režie se ujal Gerry Lively. Zaklínadlo "Prozření" mě osvítilo. To, co se mi nelíbilo v jedničce mi tady chybí. Ironie a vtip jsou pryč. Špatné jsou i v jedničce dobré, kostýmy a ani trikově se to vůbec nezlepšilo. Okamžitě zvyšuji hodnocení jedničky o jednu hvězdu. Tohle je rozhodně horší. CITÁT - Boha není možné zabít........ Ale tenhle příběh už je skoro zabit. Je vidět, jak tvůrci měli málo financí. On si totiž Solomon na první příběh musel půjčit 25 000 amerických dolarů od svých prarodičů, aby mohl snímek dotočit. Nakonec ho točil v Čechách v Praze a Kutné Hoře. Tento štáb se musel přesunout do levnějších krajů a tak se točilo za málo v Litvě. Bohužel tím trpí úplně všechno. Strašná kamera, příšerná hudba, televizní a tudíž podprůměrné triky, nesmyslné dialogy a herecké obsazení se snad ani nedá komentovat. Námět je dobrý, ale ostatní je hrůza. Ježíši Damadore, to je blbost!!!! ()

P. J. D. 

všechny recenze uživatele

Tohle je pravý opak Pána prstenů a bohužel to platí pro všechny tři díly, které zde hodnotím stejně. Děj je natahované „nic“, které by mohlo vyplnit „něco“, co by mělo hlavu a patu. Vždyť fantasy je tak bohaté téma, kde si člověk může vymyslet přeci cokoliv! Přesto se autoři rozhodnou, že film přeplácají bláboly, které nikoho nezajímají, obsadí film nudnými postavami, které ze sebe dělají hogo-fogo a tomu všemu nasadí korunu v podání toho, že si hrají na něco, co je epické (a zatraceně, že mne štve, že se dneska tímto slovem tolik plýtvá!). Jednu hvězdu dávám snad za téma a občasně podařenou digitální technologii. Evropský rozpočet ubohost nijak neomlouvá, podívejme se třeba na Zaklínače, ten si taky musel poradit s financemi, a jak to vcelku bravurně zvládl. ()

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

No, narozdíl od jedničky je to určitě lepší. Herecké výkony jsou sice stejně toporné a hlavní záporák je pořád stejně...divný. Ubylo na monumentalitě a přidalo se na atmosféře. A kdo někdy hrál onu počítačovou hru na jejíž motivy je to natočené bude určitě spokojen. Je tady barbarka, bojovník, kouzelnice elfka, zloděj, mnich a k tomu jeden nechutně digitální drak, spousta vražedných pastí, pěkná příroda a zajímavý příběh jako vystřižený z promyšleného rpg. Když přivřu oko, je to jasný průměr, tentokrát ano. Navzdory špatným trikům. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo na hradě Trakai a v okolí města Vilnius v Litvě. (Terva)

Reklama

Reklama