foto

Steven Elder

  • nar. Rotherham, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Seized
2019 Král
2017 The Angel of Hull
2016 Spaceship
2014 Fotbalová vášeň
Krvavý Bangkok
2012 Stíny temnoty
Tortoise in Love
Žhářka
2009 Den trifidů (TV film)
Spiknutí: Echelon
2008 39 stupňů (TV film)
2006 Černovous (TV film)
2005 Dračí doupě 2
Mrazivá tma
2004 Jarmark marnosti
Lie with Me (TV film)
Ochránce
Případy inspektora Lynleyho: Honba za správným hříšníkem (TV film)
2003 EastEnders: Perfectly Frank (TV film)
Ten Minutes
2001 Shrinking Violet (TV film)
1998 Get Real
1992 Resnick: Lonely Hearts (TV film)

TV seriály

2019 The Feed (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2018 Trauma (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Endeavour (TV seriál)
Barvy (S05E04)
2017 Ulička Apple Tree Yard (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
Inspektor George Gently (TV seriál)
Gently Liberated (S08E01)
2016 Rillington Place (TV seriál)
Ethel (E01)
2015 Versailles (TV seriál)
Invalidovna (S01E06)
2014 In the Club (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 1 (S01E01)
Our Girl (TV seriál)
Time (S01E01)
2013 Nesprávní chlápci (TV seriál)
The Wrong Mans (S01E01)
The Tunnel (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
2012 Hodinka (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Vyšší a nižší společnost (TV seriál)
Somewhere Over the Rainbow (S02E06)
2011 Bedlam (TV seriál)
2010 Inspektor Banks (TV seriál)
Ztraceni (TV seriál)
Navěky (S06E09)
2008 10 dní do války (TV seriál)
2007 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Ledový muž (S04E18)
2006 Robin Hood (TV seriál)
2005 Afterlife (TV seriál)
Daniel One & Two (S01E03)
2003 New Tricks (TV seriál)
Červené barety (TV seriál)
2001 In Deep (TV seriál)
Judge John Deed (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Monarch of the Glen (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
Pilot: Part 1 (S01E01)
1999 Holby City (TV seriál)
Zvláštní oddělení (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Krvavý Bangkok

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky