Reklama

Reklama

Recenze (4)

loydd 

všechny recenze uživatele

Komorni pribeh o zpretrhanych vazbach v rodine - mezi otcem Tanem a jeho dcerou Ali, kterou opustil pred dvaceti lety. Jonah, sedmilety slepy syn Ali, diky lasce ke zpevnym ptakum Tana (zavrenych v klecich - odtud nazev Cages), pomaha prekonat letite odcizeni mezi Ali a jejim otcem. Je to film, ktery neurazi, nicim sice neprekvapi, ale chvilema i potesi pravdivymi city a drobnymi detaily. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Predvídateľná hypersentimentálna akoby-TV-inscenácia o dospelej dcére, hľadajúcej si cestu späť k odcudzenému otcovi (a naopak). Malý komorný filmík, ktorý občas znechutí slizkým patosom a občas poteší úprimnými citmi. ()

JFL

všechny recenze uživatele

Cages selhávají jako asijský film i jako portrét exotické země očima cizince. Zklamou i fanoušky kvalitní komerce, stejně jako milovníky nenáročných efektních podívaných. Ať snižujeme laťku diváckých nároků sebevíc, Streeter ji stejně nedokáže přeskočit. Uspěl by nejspíš až v kategorii přiznaného kýče, ve společnosti televizních soap oper a červené knihovny. Více v recenzi na Rejže.cz. (autor Antonín Tesař) ()

Související novinky

Program FILMASIE

Program FILMASIE

20.11.2005

Hlavním bodem programu prvního ročníku festivalu asijských filmů FILMASIE, který se uskuteční ve dnech 1. 7. prosince 2005 v pražských kinech Světozor a Aero, bude Jižní Korea. Tu budou zastupovat… (více)

Reklama

Reklama