Reklama

Reklama

Carlos Santana: Supernatural

(koncert)
  • USA Santana: Supernatural Live (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Santana. Jméno, které zřejmě začnete zase slýchat. Znovuzrozený kytarový kouzelník je zpět a jeho comeback je označován jako hudební událost roku. (HBO Europe)

Recenze (10)

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Ten starej si znás ještě pořád dělá prdel? :D Je proste ešte stále elitou, hraje mu to, myslí... a keď započujete jeho melódie, jeho hudbu, ...zatvoríte oči, uvolníte sa, a cítite sa ako na pobreží mora, kde vám v žilách prúdi pocit slobody a nespočetné množstvo túžob... ...Skúste to! :) ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Dvě tři písničky od tohoto maníka mě chytili. Před tím nic, pak zase nic. Ale i ty tři to není málo. Obohatil trochu můj život, takže mu musím dát 2 hvězdičky. většina mi ho neobohatí, taky naštěstí zde nejsou k hodnocení! ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Tento bombastický koncert s neskutečnou pohodovou atmosférou si vždy pouštím, když mám blbou náladu a ta se mi hned zvedne. Nejsem fanoušek téhlé hudby a nejprv jsem si musel zvyknout, ale čím více si to pouštím, tím více se mi to líbí. Dokonalé!!! ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Milujem muziku od Karlosa Santanu - mexicky gitarista, ktory je na scene uz od 60. rokov. Equino Corazon, Maria Maria a Europe - nadherne relaxacne veci. 100 % ()

davidek 

všechny recenze uživatele

Nejlepší koncert. Bombastická kamera a ještě sqelejší muzika. Tady by se měli učit některé nejen české kapely. Kytara posunutá o 9 pražců . . . .. ()

panWolf 

všechny recenze uživatele

V reakci na komentář uživatele kneekal. Supernetural je sice slušnej koncert,ale množství různých hostů je rozhodně spíš na škodu,než k užitku.Jestli tedy chce někdo vidět skutečnej nářez od Carlose ,měl by spíše volit záznam z koncertu v Mexiku z roku 1993-Sacred fire.Ten je na nejmíň 6 hvězd. ()

elshish 

všechny recenze uživatele

Je jasné, že pan Santana je bezesporu vinikajicí instrumentalista a jeho přínos do populární hudby je zasloužený. Díky kombinaci latinskoamerických rytmů, rockových prvků a mnoha dalších populárních směrů vznikla tato deska a posléze i toto DVD. Nepovažuji ho za jeho nejlepší, ale líbí se mi, že stále hledá zajimavé interprety a na základě toho pak kombinuje svou osobitou tvorbu s těmito lidmi. ()

kneekal 

všechny recenze uživatele

Takhle to má vypadat, koncert má spád, Santana dokazuje, že stále není důchodce a jeho ansámbl hraje jako o život.. když k tomu přidáte působivou kameru (zejména záběry na hmatník) a výborné publikum, dostanete opravdový zážitek.. inu.. oye coma va? ()

Reklama

Reklama