Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andy je typický americký středoškolák, kterého trápí nejvíc to, že je stále panic. Myslí pouze na sex s kýmkoli, s čímkoli, a hlavně hned. Stejný problém kupodivu řeší i jeho tři nejbližší kamarádi – sympatický sportovec Jarod, třídní šprt a romantik Griff a výstřední milovník gay filmů Nico. Všichni si přísahají, že do konce léta přijdou o panictví. K tomu jim mají pomoci triky, které se naučí od drsné lesby Muffler, o které kolují sexuální legendy. Tato komedie si utahuje nejen z „heterosexuálních“ filmů typu Prci, prci, prcičky, ale i z gay klasik jako jsou Klub zlomených srdcí nebo Queer as Folk. Zároveň film zůstává natolik citlivý, aby pod povrchním tlacháním o sexu objevil příběh o přátelství a ztrátě dětské nevinnosti. (ČSFD)

(více)

Recenze (93)

Specs 

všechny recenze uživatele

Hlášky: Suzi: - "Vypadá jako Marlboro Man." Buffi: - "Kurva frajer GILWAD, holka." Suzi: - "Co je GILWAD, Buffi?" Buffi: - "G.I.L.W.A.D.: Děda, kterého by jsem nechala, aby mě napájel vínem a hostil, platil za větší implantáty a šukal do nich, dokud by v nich nebylo semeno." Tiki: - "Ale to je příliš mnoho písmen, Buffi. To nedává smysl." Buffi: - "Sem roztleskávačka, Tiki, ne kalkulačka." & Beau: - "Jsem Beau." Jarod: - "Nazdar. Jarod." Beau: - "Nadhazuješ nebo chytáš?" Jarod: - "Nadhazuju. A co ty?" Beau: - "Nadhazovač v ulicích, zadák v peřinách." Jarod: - "Jaká je šance, že bychom si někdy něco zahráli?" Beau: - "Jaká je šance, že odpálíš tenhle míček až za plot?" & pan Puckov: - "Rodzilla miluje belgickou čokoládu..." ()

ElizabethBay 

všechny recenze uživatele

Přesně ten typ filmů, který pomáhá vytvářet homofobní předsudky. Nejen, že je to příšerná napodobenina prciček, která se ani nesnaží přijít s něčím novým, ale navíc je to i řemeslně velmi špatný film. Kdyby to alespoň bylo místy vtipné, ale je to žalostný počin od začátku až do konce. Hvězdičku si zaslouží jen proto, že v celé filmu byly dvě postavy, které nebyly bolestně trapné, přehrávané a mohly klidně potáhnout celý film (Jonathan Chace - Jared a Mitch Morris - Griff), oběma tleskám za to, že ve filmu byly momenty, na které se dalo dívat! ()

Reklama

Soweek odpad!

všechny recenze uživatele

Teprv podruhé na csfd dávám odpad, ale myslím že oprávněně. Příběh: parta 4 kluků se vsadí že do konce léta přijdou o panictví...ovšem s jiným klukem. Že vám tento příběh něco říká? Ano jedná se o Homo American pie,kromě Stifflera je zde Muffler,nechybí hrátky s teplým koláčem, ujetý tatík nachytávající syna v pokoji s mrkví v zadku, pokus o sex za přítomnosti webkamery pro čumili,sex s Mufflerovo dědečkem na kulečníkovém stole na poslední party,prostě je zde vše co v American pie,za opravdu velké účasti nahých prdelí a ztopořených klacků. Nemluvě o tom že "herecké" postelové výkony vypadají více než reálně. Jestli ste se čtením došli až sem a pořád si myslíte že to může být dobré,protože jste fanoušky teenage komedií, nedoufejte ani v to. ()

dzejnyka 

všechny recenze uživatele

Prcičky zahalené do dúhovej vlajky. Niečo viem o tom, že ľudia orientovaní na rovnaké pohlavie to mnohokrát nemajú jednoduché. Ale prečo sa niekedy nepobaviť aj na svoj účet? Súhlasím, nie je to kvalitný film, nemá posolstvo, pre mnohých je možno dosť nevkusný. Chápem. Ale napriek tomu všetkému u mňa za 5. Za frekvenciu výbuchov smiechu. A za pripomenutie, že človek nemá stále brať všetko vážne. Najmä nie seba. ()

zapalik 

všechny recenze uživatele

Když to člověk vezme jako totální ústřel a pochopí, že se herci prostě šíleně vyřádili, může to být docela sranda. Zvlášť, když si uvědomíme, že i heterosexuální předloha Prcičky je podobně pítomá, ale hraje si na něco jiného, což AGM naštěstí ne. Takže dá se to přežít ve zdraví a chvílemi se lze nad tou absurditou pobavit, to ale dotyčný nesmí být homofobní idiot, což je tady řada komentátorů :-)) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama