foto

Jonathan Chase

  • nar. 26.10.1979 (39 let)
    Plantation, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 How to Pick Your Second Husband First
2017 All I Want
2015 Letter Never Sent (TV film)
2014 Audrey
2013 Madea Christmas, A
2011 Dorfmanová
2009 Gamer
Stále a navždy (TV film)
2008 Krvavé vykoupení (TV film)
Oko dravce
Suprhrdina
V ringu smrti (TV film)
2007 7eventy 5ive
2006 Another Gay Movie
2005 Gingerdead Man, The

TV seriály

2019 Brooklyn 99 (TV seriál)
He Said, She Said (S06E08)
2018 American Woman (TV seriál)
The Heat Wave (E06)
Adam (E05)
Take Two (TV seriál)
Shadows of the Past (E09)
2017 Shameless (TV seriál)
Frank's Northern Southern Express (S08E08)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Těžká je hlava... (S08E14)
2014 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Stín (S06E08)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Kostra v liánách (S09E18)
2013 Love Thy Neighbor (TV seriál)
2011 Chemistry (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Buď chlap (S11E11)
2010 Obhájci (TV seriál)
Svetlana (TV seriál)
2009 Roommates (TV seriál)
Dokonalý podraz (TV seriál)
The Snow Job (S01E09)
Kriminálka New York (TV seriál)
Vykrvácet (S06E06)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Knight Rider - Legenda se vrací (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk jde do banky (S06E12)
2007 Veronica Mars (TV seriál)
Vzkaz ze záhrobí (S03E14)
Konečné skóre (S03E13)
2005 Médium (TV seriál)
The Other Side of the Tracks (S01E10)
2004 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk začal brát léky (S03E09)
2003 Oliver Beene (TV seriál)
2001 One on One (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 On the Lot (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace