Reklama

Reklama

Malý Roy žije s matkou v obytném přívěsu v lese. Nechodí do školy, protože to matka nepovažuje za správné. Jenže jednoho dne chlapec způsobí nehodu, při které uteče nebezpečná šelma. Brzy se objeví první mrtvý a místní šerif má najednou plno starostí... (TV Prima)

Recenze (54)

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Tragický Busey v nepochopiteľnom poňatí nejakého zvláštneho nepotvrdeného vzťahu chlapec - tiger. Utrpením je predovšetkým novelovský spôsob snímania, absencia kultivovanosti deja a výsmech zo zúčastnených. Niekto len niekde pobehuje, a držia makety niečoho pri sebe. Ozaj lacno pôsobiaca debilnosť vnáša skutočné utrpenie pre diváka, ktorý nespí a snaží sa zaspať. (videné 04.01.2019, Film+) ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak tohle dopadlo hrozně, ona edice MenEater Series má samý ne moc dobrý kousky, většinou jsou to odpadový blbosti, což nechápu jak se jim to vede. Spadá to pod hlavičku Syfy ale filmy od Syfy mě baví kdežto tadytohle ne. Co se ale musí pochválit je to že ve filmech narozdíl od Syfy používají povětšinou opravdový zvířata. Což je ale člověku na prd když zvířata neutočí nebo nic není vidět. Tohle patří mezi jeden z nejhorších filmů s tygrem v hlavní roli. A ani Busey to nezachrání. ()

Reklama

gumli 

všechny recenze uživatele

Veľmi slabý horror,nepomohol ani Gary Busey,ktorý hral miestneho šerifa.Tiger vyzeral veľmi krotký,ukázali ho málo,žiadne priame útoky.Herecké výkony slabé,nesympatický herci okrem malého chlapca,ktorý bol v nejakom spojení s tým tigrom.Matka toho chlapca bola náboženská fanatička,chudák chlapec sa miesto toho aby sa hral,ako sa patrí na chlapca v jeho veku,musel sa učiť cele kapitoly z biblie.Úplne drbnutá ženská.Lovec tigrov vypadal skôr ako šašo,niekedy mi pripomínal skôr Poirota s tými fúzikmi.Aj na TV produkciu hlúposť. ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Další nudný televizní výtvor nesoucí značku hororu, který určitě slouží jen jako výplň televizního vysílacího času. Námět není zas až tak špatný, ale výsledek je tristní. O hlavní postavě, v tomto případě je to tygr, se tu převážně jen neustále hovoří a aby to nebylo až tak trapný, tak ho tam občas krátce střihnou. Televizní společnosti sice nemají k dispozici velké rozpočtové prostředky, ale tady to vypadá, že se snažili ušetřit až moc. Kdyby tento výtvor nevznikl, nic by se nestalo. Jsou daleko lepší "tygří" horory. ()

Fíma odpad!

všechny recenze uživatele

Jen se divím, že v Indii ještě vůbec žijí nějací lidé (podle wiki miliarda a kousek, přičemž kouskem se myslí Německo, Francie, Polsko a ČR dohromady, tj. poměrně dost), protože podle filmu by již všichni měli dávno ležet v žaludcích těch nejvražednějších monster, jaká kdy Země nosila, tedy tygrů. Těším se na pokračování Vetřelec vs. tygr nebo Tygr kontra Godzila, popřípadě Tygr II: Létající zabiják. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Film je založený na románe 'Shikar' od Jacka Warnera. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v Stonewall, Manitoba (Kanada). (Arsenal83)

Reklama

Reklama