foto

Aleks Paunovic

  • nar. 29.6.1969 (50 let)
    Winnipeg, Manitoba, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Color Rose
2019 A Family's Fury
Mrazivá pomsta
Puppet Killer
Volition
2018 Freaks
Siberia
The Shipment
2017 Válka o planetu opic
2016 Policajt ze školky 2
2015 Debbie Macomber's Dashing Through the Snow (TV film)
Eadweard
Numb
Odplata
Odznak cti
Pojď se mnou
Povstání mrtvých: Strážní věž
2014 Far from Home (TV film)
Feed the Gods
Kluci na povel (TV film)
What an Idiot
2013 Percy Jackson: Moře nestvůr
Předvečer zkázy (TV film)
Voják 3: Na domácí frontě
Vánoční lov (TV film)
Čupakabra (TV film)
2012 Charlie
The Christmas Consultant (TV film)
Tohle je válka!
2011 Ve jménu krále 2
2010 Bez šance
Blood: A Butcher's Tale
Riverworld (TV film)
Supermafián Quido
2009 Fireball (TV film)
Ruslan
Vzájemná objetí
2008 Heart of a Dragon
2007 Taming Tammy
Tygr lidožrout (TV film)
Zero Hour
2006 Vražedné vody (TV film)
2005 Chasing Christmas (TV film)
Painkiller Jane (TV film)
2004 Seven Times Lucky
The Life (TV film)
2003 Chamtiví lháři (TV film)
Lásce neutečeš (TV film)
2002 Apt. 310
Jsem agent
Skleněná past (TV film)
Wishmaster 4: The Prophecy Fulfilled
2000 Moje zlaté děti (TV film)
Nostradamus
1999 Roswell: Mimozemšťané útočí (TV film)
1994 Hlavní zprávy (TV film)

TV seriály

2020 Ledová archa (TV seriál)
2019 See (TV seriál)
Čerstvá krev (S01E03)
Van Helsing (TV seriál)
Together Forever (S04E10)
Broken Promises (S04E04)
Dark Ties (S04E02)
2018 NarcoLeap (TV seriál)
School of Fish (TV seriál)
The Detour (TV seriál)
The Boat (S03E05)
Van Helsing (TV seriál)
Svět tam venku (S03E10)
Hlasitá láska (S03E09)
Sebevražedná (S03E06)
další epizody (5)
Arrow (TV seriál)
Due Process (S07E06)
2017 Dirk Gently's Holistic Detective Agency (TV seriál)
Nice Jacket (S02E10)
Trouble is Bad (S02E09)
Little Guy, Black Hair (S02E08)
další epizody (5)
Zoo (TV seriál)
Diaspora (S03E02)
No Place Like Home (S03E01)
2016 Van Helsing (TV seriál)
Začíná to (S01E13)
Přichází (S01E12)
Naposledy (S01E11)
další epizody (13)
Motiv (TV seriál)
Zahraniční vztahy (S04E08)
Ruka na spoušti (S04E07)
Lovci duchů (TV seriál)
Beyond the Mat (S11E15)
2015 iZombie (TV seriál)
Blaine's World (S01E13)
Dead Rat, Live Rat, Brown Rat, White Rat (S01E12)
Astroburger (S01E11)
další epizody (8)
Continuum (TV seriál)
Final Hour (S04E06)
The Desperate Hours (S04E05)
Zero Hour (S04E04)
další epizody (6)
2014 The 100 (TV seriál)
Remember Me (S02E09)
Spacewalker (S02E08)
Long Into an Abyss (S02E07)
další epizody (4)
Agentura Jasno (TV seriál)
Cog Blocked (S08E05)
2013 Bylo, nebylo (TV seriál)
Zlá královna (S02E20)
Hell on Wheels (TV seriál)
Cholera (S03E07)
Agentura Jasno (TV seriál)
Lassie Jerky (S07E03)
2012 Arctic Air (TV seriál)
2011 InSecurity (TV seriál)
Mortal Kombat: Legacy (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Fortune (S10E15)
2010 Doylův okrsek (TV seriál)
Gotta Grudge? (TV seriál)
Lidský terč (TV seriál)
Caprica (TV seriál)
The Dirteaters (E15)
Lovci duchů (TV seriál)
Všichni psi půjdou do nebe (S06E08)
2009 Svatyně (TV seriál)
Pokání (S02E09)
2007 Bionická žena (TV seriál)
Flash Gordon (TV seriál)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Rapture (S03E12)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Shledání (S04E03)
Smallville (TV seriál)
Bludiště (S06E12)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Soutěž v hláskování (S01E02)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Pud (S01E09)
Saved (TV seriál)
Whistler (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Křižovatka blues (S02E08)
Battlestar Galactica (TV seriál)
The Eye of Jupiter (S03E11)
2005 Battlestar Galactica (TV seriál)
Final Cut (S02E08)
Ztraceni (S02E01)
2002 Jeremiah (TV seriál)
Red Kiss (S01E09)
John Doe (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Spása II. (S06E02)
Spása I. (S06E01)
2001 Mutant X (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
1998 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
1996 Dobrodružství Shirley Holmesové (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Taming Tammy

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky