Reklama

Reklama

The Gravedancers

  • Slovensko Tanec s mŕtvymi
Trailer

Obsahy(1)

Po prepitej noci na počesť náhle zosnulého priateľa sú Ellison, Harris, a Kira prenasledovaní duchmi detského pyromana, vraha, ktorý zabíjal sekerou a násilníka. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (126)

Flopik 

všechny recenze uživatele

Ale tak príjemné prekvapenie.Absolutne som o tomto filme ani len nepočul ale napokon bol v pohode.V podstate od začiatku až do konca je tam niečo a to vážne stále až na troška vysvetlovania ale aj to ma bavilo.Duchovia sú spravený dobre , bohužiaľ na konci mi ale pripadali skôr smiešne.Škoda Sida toho som mal rád.Ale nechápem prečo si to pokazili na konci keď ich naháňala tá big hlava. To sa mi fakt nepáčilo inak super 4* a 70%. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Naprosto neděsivá duchařinka,která má opravdu mizerné herecké obsazení ( výkony sou vážně komické ) Scénář tak jednoduchý,že by ho napsalo i desetileté děcko.Ovšem nějakým záhadným způsobem to nenudí,protože režisér není úplný patlal a občas o napínavý moment není nouze,je to prazvláštně natočené,zajímavým způsobem to střída žánry,opět zase ale ke konci kroutíte hlavou a film jak skončí,vy se zvednete se suchým a klidným výrazem v obličeji si půjdete zatancovat,sice ne na hřbitov ( respekt a úcta nedovolí ) ovšem u ledničky plné piva si trsnete rádi a na tuhle průměrnou kravinku,s pár zajímavými momenty rychle ale opravdu rychle zapomenete.Hold Mendez není James Wan a Dominic Purcell je prostě gumovej :-) Dal bych dvě,ale za ultra mega sexy Josie Maran přídám jednu malou hvězdičku :-) 50%. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Není radno tančit na cizím hrobě. Může se pak totiž klidně stát, že dotyčné osoby stihne kletba, která probudí duchy zemřelých, kteří zrovna nepáchaly za života dobré skutky, a ti se následně začnou mstít. Nevinná rozlučka s mrtvým kamarádem se tak může změnit v peklo. Dost dobrý horor, který je originální, ačkoliv se to nezdá, má velmi sympatické herecké obsazení v čele s relativně neokoukaným Dominicem Purcellem a svůj kus si urval také výborný Tchéky Kario jako paranormální detektiv, ale zbytek také stál za to, nadmíru povedené efekty a fakt strašidelné duchy, je hodně napínavý, nepolevuje v tempu a má dlouhé finále. Střihač a režisér Mike Mendez mnoho pozoruhodného za svoji kariéru nenatočil, ale tohle je jedna velká hororová jízda, která šlape. Škoda jen, že nemá český dabing. Mé hodnocení: 100% ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Dráždivě peprná duchařina z atmosférou, tak hustou, že by se dala krájet, zhmotňujícími se přízraky(jsou totálně nakrknutý), tak děsivými, nakolik zrůdnější byli jejich činy, které spáchaly. Dominic Purcell se svojí mohutnou(i když poněkud topornější) postavou sice vypadá na to, že zvládne ustát cokoli, ale v tomhle případě mu jeho bicepsy moc nepomůžou, protože vyzvat k posmrtnému tanečku někoho, kdo o to vůbec nestojí, znamená dvě jistoty, pořádně si nadělat do kalhot a nedožít se následujícího úplňku. ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

K radujúcemu sa skutočnému šťastlivcovi .Už ďalej neplač na pozostatkoch tohto syna. Čítaj tieto slová. Zaposlúchaj sa do farby hlasu. Smej sa, spievaj. Začni zábavu. Život je pre živých, a nie pre mŕtvych. Ži dnešným dnom, o zajtrajšok sa neboj. Dnes môže dýchať, a oni nie. Tak začni tancovať na ich hrobe. Celá recenzia: TU ()

Galerie (3)

Zajímavosti (9)

  • Projekt bol predstavený už v roku 1999 štúdiom Artisan Entertainment. (beso74)
  • Pôvodne bol film plánovaný ako trilógia. (beso74)
  • Postava Frances Culpepper (Megahn Perry) bola inšpirovaná Velmou zo seriálu Scooby-Doo (1976). (beso74)

Reklama

Reklama