Reklama

Reklama

Carlton, Pensylvánie 1903 – děti pracující v hlubinném dole jsou při závalu zaživa pohřbeny. Ovdovělá Karen spolu se svými dcerami se přestěhují do téhož města a brzy se dozvídají jeho tragickou historii. Ale zločiny minulosti se znovu vracejí v podobě dětí (zombies) a jejich ďábelsky krvavé pomsty – pronásledují, zabíjí a požírají své oběti. Karen a její dcery musí s pomocí souseda přežít, aby byl utišen hlad zombies po vlastní spáse. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (97)

Genero odpad!

všechny recenze uživatele

Velice mě rozhněvalo, že jsou malé smutné děti nuceny vykonávat neúměrně těžkou a hanebně placenou práci v úzké štole hlubinného dolu. Ještě více mě rozhněvalo, že nějaký nešika způsobí zbrklou manipulací s výbušninou zával, ve kterém všechny malé smutné děti umřou. A úplně nejvíce mě rozhněvalo, že se takového tklivého a dojemného příběhu chopil pan režisér s kosočtvercem na čele, který měl v mlází místo těch lysohlávek najít raději plnou náruč muchomůrek zelených. Na smrtelném loži by pak v agónii musel místo posledního pomazání drobným písmem na celou roli hajzlpapíru opakovaně zapsat předsevzetí: Nenatočím píčovinu pro bližního svého. ()

Raven0 

všechny recenze uživatele

Ho hó! Tak copak to tu máme? Že by milník mezi zombí horory? Bohužel ne. Strašlivá nehoda přivolala zlo na zem v podobě děsivých dětských zombí prahnoucích po krvy a po strašlivé pomstě. Jediný kdo s nimi komunikuje je malá blonďatá holčička. Nic otřepanějšího na skladě nebylo? Úplně zbytečný film u kterého se budete těšit až skončí. Až taková je to bída. ()

Reklama

Nutrička 

všechny recenze uživatele

Už když jsem viděla tři pěkné hlavní hrdinky ve věku od desíti do pětatřiceti let a byla mi naservírovaná základní zápletka, která mi přijde sešitá horkou nití, aby to nějak pasovalo a film se dal jakžtakž chápat, bylo mi jasné, že tohle žádné terno nebude. Po dokoukání scény v autě by se ve mě krve nedořezal. Nebyla jsem vystrašená, byla jsem znechucená. A přestala jsem se dívat. Do té doby jsem pořád čekala, že ve filmu bude alespoň děsivá atmosféra, když už chybí logický děj, ale byla jsem silně zklamaná. Dvanáctileté masožravé emo děti s lopatami ve mě skutečně nevyvolaly ani špetku napětí. A jedna hvězda je za... hm... no třeba za toho celkem pěkného kluka. Mimochodem, můžete mi někdo vysvětlit ten stupidní český překlad? ()

MiaMoonlight 

všechny recenze uživatele

Hodně absurdní věc. Čekala jsem zombies, jako zombies, klasiku pojídající lidská i zvířecí těla (což se sice píše v popisu filmu, ale asi sem slepá, jediné co jsem viděla byly tlamičky úhledně orámované krví, wtf?). Ale děti, co vraždí krumpáči opravdu ne. Více krvelačný je i Eda ze Stmívání. Něco jako budování atmosféry tu vůbec nebylo. Přijelo se, zaječelo se, odjelo se. Tak teda pardon za spoiler. Alespoň že místo krve nepoužili kečup a hlavní hrdinka nepobíhala v minisukni. Hlavně už žádné příště, prosím. ()

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Tenhle film dává sousloví "zkažení smradi", případně "parchanti smradlaví" úplně jiný význam. Několikrát jsme během sledování propukali v hysterický smích, ve kterém nebylo ani stopy po veselí. Scéna s pochodujícími dětmi/zombíky, které nesly krumpáče, lopaty a další důlní nářadí byla normálně sprostá vykrádačka Sněhurky a sedmi trpaslíků. Akorár si u toho trpaslíčci nezpívali. Smutná hovadina postrádající všechno, co by alespoň okrajově patřilo k hororu nebo k jakémukoliv filmovému dílu. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Sofii v Bulharsku a tamních filmových studiích New Boyana Film Studios. (Cheeker)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno