Reklama

Reklama

Mumie se bouří

všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní
USA, 1943, 8 min

Režie:

Izzy Sparber

Hrají:

Joan Alexander, Jackson Beck (vypravěč), Bud Collyer

Obsahy(1)

Jeden z předních světových egyptologů, který byl na stopě významného archeologického nálezu, je otráven. Z vraždy je obviněna jeho mladá asistentka. Tato událost se dostane až ke Clarku Kentovi. Nemůže uvěřit, že vrahem je mladá asistentka, a tak se vydá do muzea vyšetřit vraždu. Cestu k odhalení vraha mu zkříží starobylé mumie. Těm se Clark Kent postaví již jako Superman. (zdeny99)

(více)

Recenze (6)

Flego 

všechny recenze uživatele

Animácia za päť, ale príbeh o Supermanovi je hlúpučký a plytký a neoživijú ho ani tisíce rokov staré oživlé múmie... ()

Paldini 

všechny recenze uživatele

Mladá asistentka předního světového egyptologa, který byl na stopě významného archeologického objevu, je obviněna z vraždy svého šéfa, jenž byl za podivných okolností otráven. A jak je známo, Superman nesnáší nespravedlnost, a tak se v "převlečení" za bezvýznamného novináře Clarka Kenta vydá do muzea vyšetřit ono nešťastné úmrtí. A při cestě za očištěním jména nevinné panny bude muset, mimo jiné, podstoupit souboj na férovku s nemrtvými starobylými eunuchy. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Konečne aj na strašidelnú nôtu, aj keď je akcia s múmiami dlhá sotva dve minúty. Zatiaľ najrozťahanejšie ( čo je na minutáž 8 minút dosť silné slovo ) Supermanove kreslené dobrodružstvo. ()

Reklama

Reklama