Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rozvedený policajt ztrácí opatrovnictví nad svým mladším synem. Jediný způsob, jak mít dítě u sebe, je jeho únos. Zoufalý policajt se rozhoduje k tomuto kroku, ale brzy zjistí, že tento nápad sebou nese spoustu situací, které změní jeho život v opravdovou noční můru! (LIVINGDEAD)

Recenze (2)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Tak teraz celkom neviem, čo tým chcel režisér povedať. Otec trpiaci traumou z detstva unesie svojho syna a nasťahujú sa do neobývaného domu pri jazere. O ich minulosti sa nedozvieme nič, jasné je len to, že otec má fóbiu z vody. Prečo je to tak, sa neskôr vyjasní, ale ako to súvisí s tým všetkým, už také jasné nie je. Film má pomalé tempo, ale v tomto prípade to nie je na škodu, lebo nebolo jasné, čo sa z toho napokon vykľuje, tam boli náznaky viacerých prvkov a žánrov (mohla sa z toho napríklad vykľuť dráma o sexuálnom zneužívaní, prípadne duchárina alebo psychologický thriller o pomätenosti a duševnom zrútení), takže som čakal na nejaké excelentné zakončenie. Žiaľ, záver je úplne blbý, nič nerieši a tým pádom neviem, aký to celé malo zmysel. Však nech si divák domyslí sám, ale mne sa nad tým rozmýšľať nechce. ()

jimik13 odpad!

všechny recenze uživatele

Film, kde hraje Jindra Trpišovský hlavní roli a nikde žádný Ekko, žádný hoverboard, žádné vracení se v čase! Kde Zaun a Piltover?!? ()

Reklama

Reklama