Reklama

Reklama

Letecké katastrofy - Série 21 (2021) (série)


Zmatky nad Káthmándú (S21E04)

(epizoda)
  • Kanada Meltdown over Kathmandu (více)

Obsahy(1)

12. března 2018, let US-Bangla 211, letoun Bombardier Dash 8 Q400. Během problematického přiblížení k letišti v nepálském Káthmándú nemohli piloti letu US-Bangla 211 do poslední chvíle zahlédnout dráhu. Do věci se vložil vedoucí letového provozu, aby jim pomohl. Krátce poté však letadlo těsně minulo věž, po dosednutí vyjelo z dráhy a vzplanulo. Mnohonárodnostní tým vyšetřovatelů pátral po příčinách a brzy odhalil v kokpitu šokující vysvětlení. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neviem, čo užívateľa DanJ rozčertilo natoľko, že tejto časti dal odpad, asi neznáša Nepál. V každom prípade ide o kvalitný diel, ktorý opäť dokazuje, že psychotesty treba robiť pravidelne a asi vo všetkých funkciách. Hlavne tam, kde je zodpovednosť za ľudí, začať by sme mohli kľudne aj politikmi. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příčina nehody byla : výlučně lidská chyba...! 😢😢😢 Jaj to byl zase masakr a hukot v pilotní kabině... Teda viděl jsem už hodně v tomto seriálu, ale toto je neuvěřitelné..! 🤔🤔🤔 ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Souhlasím, že psychotesty by se měly provádět častěji. Především u chlapů, kterejm šéfuje ženská. Protože kdyby tak jako chlapy uměla ženská rozložit plast, bylo by po problému. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama