Reklama

Reklama

Mladý poctivý policajt přišel o život během přestřelky a policejní oddělení to označilo jako náhodný násilný čin. Ale to je veliká chyba. Mladík má totiž otce, který náhodou prošel výcvikem u zvláštních sil, zažil si pouliční rvačky, má ocelové nervy a chce spravedlnost. Kvůli tomu, aby nalezl vraha svého syna, se Simon Ballister (Steven Seagal) stěhuje do té nejhorší části města. Uvítání od členů místního gangu příliš přívětivé není, ale Ballister se nenechá snadno odradit a kvůli dopadení vraha se nezastaví před ničím. Gangsterů je víc, disponují větší palebnou silou, mají policejní ochranu, jsou neohrožení a nebezpečně bezohlední. Nebude to na Ballistera příliš? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Líbilo se mi do jakého se Seagal tentokrát dostal podsvětí černý gangsteři, skorumpovaná policie, mexičani..všechny postřílí a zláme kosti s nikým se nesere, protože koná pomstu tentokrát to schytal jeho syn. ,,jste stejně špatný jako on" ,,jsem mnohem horší!" Libil se mi zde hodně Eddie Griffin v roli bosse East side gangu, který neustále hláškoval ,,supermane tady ti posílám kryptonium" ,,santu mi nikdy nic nedal, proto prodávám fet" ,,už týden jsem nikoho nezabil" a taky ty nárážky na Scarface. Mě se tenhle film libil fakt hodně. Jen ten konec mohl byt trochu lepší. ()

Beky 

všechny recenze uživatele

Dneska mě jeden člověk neskutečně naštval, neni to Steven Seagal:)!! Dneska jsem si řekl, že se musim změnit, některý věci nechám dojít do stádija, kdy ze sebe dělám úplnýho kreténa a přitom ještě stihnu kejvat hlavou:(!! Všechno si nechám líbit, ale tomu je konec...teď nastupuje Zákon ulice!! Začnu hned tim nejlepším, když si totiž monitor pořádně zesvětlíte a vemete si baterku do druhé ruky, kterou budete mít zrovna volnou a budete s ní svítit do monitoru, tak na konci filmu uvidíte závěrečnou bitku, která je opravdu velice dobrá a když budete pozorní, uvidíte Seagala v plné parádě bez dubléra!! Škoda tmavého prostředí!! Je tedy s podivem, že všechny bitky ve filmu nejsou natočené tak jako poslední...v celku!! Určitě jde o pokrok, aspoň v tomle směru, jinak je vše při starém a je to hodně efková záležitost!! Ale to nechci rozebírat!! Jsem jeho fanoušek, mírná spokojenost převažuje nad hlubokou skepsí:)!! ...poctivých 40%!! Jednou větou: Eddie jako big-mother-fucker by zasloužil kulku v těle z tohodle filmu, aby z něj na jednu ránu vytekly 3litry krve ( co to jako bylo???), protože mluví jako hulvát:))))...ne, nepřišlo mi to drsný, přišlo mi to směšný!! ()

Reklama

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

"To je správnej řízek..skoro jako gangster"Stejně jako závěrečný monolog nejhajzlovatějšího z grázlů hajzlovitých, neřekl bych to jinak. Stevie vstal z "mrtvých" a dokazuje, že je to ještě pořád on, kdo s protivníkem vytře interiér ušmudlané garsonky, aniž by si na to vzal dubléra. Dokonce to udělá stylově, zpomaleně a jako bonus předvede umění nože, které mu nebylo nikdy cizí. To vše v rytmu hip hopu a rapu.Naprosté překvapení... ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Film zpočátku šlape jako hodinky, Steven vždy potká nějaké ganstery, které zmlátí. Některé dokonce opakovaně. U toho trousí hodně zajímavé hlášky a vše se zdá být v pořádku. Akce je opravdu hodně. Co 5 minut z někoho dělá fašírku. Koneckonců neměl jsem jediný problém mu uvěřit jeho postavu. Tenhle člověk nechce zkrátka nic jiného než pomstu. Bohužel film není jen o rvačkách a automobilových honičkách. Asi poslední půlhodinku dochází i na střelbu. Myslím že v roce 2007 ubylo v Los Angeles kolem 500 obyvatel. Je neuvěřitelné kolik lidí Steven dokázal postřílet než se dostal do závěrečného finále. Přestřelky jsou vesměs rozmazané, vedle se nestřílí a když někdo dostane kulku, tak se přidává ještě zpomalovačka. Po chvilce se na to nedá koukat. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Nikdo nečeká, že smrt jednoho poldy rozpoutá běsnění jeho otce, Simona Balistera (Steven Seagal). Ten se, díky výcviku u speciálních jednotek, dává do vyšetřování vraždy svého syna na vlastní pěst, což jak místním gangům, tak zkorumpované policii není příliš po chuti. Ale Balister se nevzdá, dokud vraha svého syna nedopadne ... V sérii velmi špatných Seagalových filmů je tento hodně světlou výjimkou (skoro bych se nebál říct, že je film docela dobrý) - bohužel pro mne měl tu smůlu, že jsem si jej (náhodou) pustil po Muži v ohni, který je postaven na téměř stejném příběhu (osamělý muž proti celému městu). Jenže Steven Seagal není Denzel Washington a Don E. FauntLeRoy není Tony Scott - a tím, že jsem filmy viděl po sobě tento rozdíl ještě zvýraznily. Takže se Stevene omlouvám, tentokrát jsi měl prostě smůlu. Ale za to se mi líbilo tvé přibližovadlo :) ()

Galerie (19)

Zajímavosti (10)

  • Film se natáčel v Albuquerque v Novém Mexiku a v Los Angeles. (rafix)
  • Po záchrane chlapca pred skínmi sú vidieť na prednej kapote Seagalovho (Simon Ballister) Chrysleru stopy po guľkách, avšak v ďalších záberoch až do konca filmu je palubovka nepoškodená. (johnsnow)

Reklama

Reklama