foto

Jesus Payan Jr.

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Bare
2014 Warren Jeffs: Prorok mimo zákon (TV film)
2013 2 zbraně
Pravidla podsvětí
2011 Boj o dědictví
Without Borders
2010 Nádech
Smrtelný úder
Super Mac
2008 Krvavá hranice
Zločinec
2007 Zákon ulice

TV seriály

2015 Volejte Saulovi (TV seriál)
Mijo (S01E02)
2014 Noční směna (TV seriál)
2009 Perníkový táta (TV seriál)
737 (S02E01)
2008 Havárie (TV seriál)
Ochrana svědků (TV seriál)
Perníkový táta (TV seriál)
Mělo by to být bez násilí (S01E07)
Prázdné ruce (S01E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace