foto

Kirk B.R. Woller

  • nar. 9.3.1962 (59 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Deaf Ghost
The Resurrection of Gavin Stone
2015 Woodlawn
2012 The Ride
2011 Cesta do Hollywoodu
Love's Resounding Courage (TV film)
2010 Odpočítávání
2009 Osudné rozhodnutí
2008 Cleansed
Curse
Tale of Haunted Mike, The
The Least of These
Šťastlivci
2007 Claire (TV film)
Resident Evil: Zánik
Zákon ulice
2006 Agent v sukni 2
Dead & Deader (TV film)
Midnight Clear
Poseidon
Supervoják SS (TV film)
Vlajky našich otců
2005 Kobylky nesou smrt (TV film)
Kruh 2
McBride: Vylaďte si vraždu (TV film)
Midnight Clear
Tajemný let
The L.A. Riot Spectacular
2004 Arnold Schwarzenegger: A VH1 Popumentary (TV film)
Boa vs. Python
Hlava nehlava (TV film)
Když se setmí
Sweet Underground
Tvář teroru
2003 Cliché
Hulk
Kleptomanka
The Law and Mr. Lee (TV film)
2002 Cesta do války (TV film)
Domácí hvězda
Globální dopad
Minority Report
2001 Killer Me
Ohnivá past
Swordfish: Operace Hacker
1998 Den, kdy zabili Lincolna (TV film)
Mercury
1997 Interruptions
1996 Pouštní bouře
Zločin století (TV film)
1993 Angel Falls (TV film)
1990 Odvážný snílek

TV seriály

2014 Extant (TV seriál)
Skrýš (S01E04)
2013 Doteky osudu (TV seriál)
Horizont událostí (S02E01)
Vegas (TV seriál)
Hollywood Ending (E17)
2012 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Zlomené srdce (S03E03)
2011 Drsná Harry (TV seriál)
V ghettu (S01E08)
Myšlenky zločince: Chování podezřelých (TV seriál)
See No Evil (E03)
Událost (TV seriál)
Inostranka (E12)
Velká láska (TV seriál)
Zima (S05E01)
2010 Žalobce a obhájce (TV seriál)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Zlomené srdce (S01E08)
Eleventh Hour (TV seriál)
Medea (E18)
Božská mrcha (TV seriál)
Watch Siggybaby Burn (S03E03)
2008 My Own Worst Enemy (TV seriál)
The Hummingbird (E02)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Pater Familias (S03E18)
Útěk z vězení (TV seriál)
Vabank (S04E13)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Bohové musejí být šílení (S04E19)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Nebezpečí prozrazení (S01E11)
Neohlášený (S01E10)
Windfall (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Vojákova smrt (S01E21)
24 hodin (TV seriál)
Day 5: 2:00 a.m.-3:00 a.m. (S05E20)
2005 E-Ring (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Jednoduchý pohled (S01E04)
Tam někde (TV seriál)
Embedded (E05)
The Prisoner (E03)
Roadblock Duty (E02)
Huff (TV seriál)
Správný doktor (S01E10)
2004 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Milosrdný samaritán (S01E14)
Čarodějky (TV seriál)
Tribunál (S06E19)
2003 10-8: Officers on Duty (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Falešný otisk (S01E12)
Čarodějky (TV seriál)
Nezapomeň na mne (S06E03)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Alias (TV seriál)
Tekutina (S01E20)
JAG (TV seriál)
Jeden musí z kola ven (S07E14)
2001 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Chlap jako já (S02E12)
Pohotovost (TV seriál)
Aprílové počasí (S07E18)
Akta X (TV seriál)
Existence (S08E21)
Podstata (S08E20)
2000 18 kol spravedlnosti (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Cesta temnoty (S08E07)
Venku (S08E02)
Vevnitř (S08E01)
1999 Horká stopa L.A. (TV seriál)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
C-16: FBI (TV seriál)
Night Man (TV seriál)
Whole Lotta Shakin'... (S01E02)
Temné nebe (TV seriál)
Strangers in the Night (E18)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Ochránce (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
1993 Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
Showdown (E10)
Policie New York (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
Strange Bedfellows (S02E14)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)

Video kompilace

2000 Akta X: Rekviem (video kompilace)

Režijní filmografie

Filmy

2008 Breach

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky