Reklama

Reklama

Tajemství

  • Austrálie The Secret

01. Tajemství odhaleno
02. Tajemství zjednodušeno
03. Jak využívat tajemství
04. Mocné procesy
05. Tajemství a peníze
06. Tajemství a vztahy
07. Tajemství a zdraví
08. Tajemství a svět
09. Tajemství a vy
10. Tajemství a život

Držíte v rukou velké tajemství vesmíru.
Zákon, který byl roky skrýván před zraky běžných lidí. Umění, které v rukou drželi potajmu nejmocnější lidé historie.
Jediný svitek, jehož přečtení vedlo k poznání nejdůležitějšího zákona vesmíru, zákona přitažlivosti. Po tisíciletí se jediná kopie svitku obkreslená z navždy pohřbené smaragdové desky dostávala z rukou do rukou velkých učenců a její tajemství přivedly k životnímu úspěchu a moudrosti takové osobnosti jako Platon, Shakespeare, Newton, Hugo, Edison, Lincoln, Einstein, Beethoven... A nyní toto Tajemství vstupuje na světlo světa a můžete jej objevit i vy.
Skupina odvážných vědců, podnikatelů i filozofů úspěchu pod vedením australské spisovatelky Rhondy Byrne natočili snímek, který odhaluje Tajemství a dává všem jeho majitelům schopnost ovládnout svůj život a určit si veškeré bohatství, kterým bude oplývat. Tento dokument se stal během několika měsíců bestsellerem a vedl k největšímu nárůstu bohatství čtenářů a diváků ze všech děl odvětví osobního rozvoje.
Film o němž i Oprah Winfrey ve svém pořadu prohlásila, že je přesně tím, co se snažila celé roky svým divákům předat, přichází do České republiky a dnes máte možnost The Secret objednat i vy, a nahlédnout tak pod závoj Tajemství úspěchu. Z úst nejvlivnějších myslitelů a vědců současnosti se naučíte ovládat zákon přitažlivosti, kterým sobě i své rodině darujete nový život v hojnosti. DVD disk, jehož obsahem jsou i bonusové materiály, je uceleným dílem, který znamená revoluci v osobním rozvoji.
Od pradávna bylo tajemství předáváno, cestovalo po staletí - aby se k vám dostalo. Nyní se dozvíte tajemství, jež vám může navždy změnit život. Co je to to Tajemství?
Průkopnický celovečerní film odhaluje velké tajemství vesmíru. Toto tajemství zcela změnilo život lidem, kteří se ho dozvěděli.
Toto je tajemství všeho - tajemství bezmezné radosti, zdraví, peněz, lásky, štěstí - všeho, co jste kdy chtěli. Tento úžasný film obsahuje všechny zdroje, které budete potřebovat k pochopení a prožití The Secret - Tajemství. Poprvé v historii přední vědci, umělci, učitelé a filozofové odhalí The Secret - Tajemství a budou vyprávět podmanivé příběhy o vyhubení nemoci, získání jmění, dosažení cílů a životní úrovně a také o míře štěstí, již mnozí považují za nemožnou. Zdroj: TS Production (ČSFD.cz)

(více)

Recenze (314)

kapsomut odpad!

všechny recenze uživatele

Ale notak... to snad ne. Když jsem byl malej, furt jsem myslel na gameboye a nikde jsem ho nedostal. Vaše teorie zklamala KRETÉNI! Hodinu a půl furt to samý dokola?! Díky, ale po 50 minutách jsem to vypnul! Mrdka, co si zaslouží 0%! Už vidím, jak např. dítě v africe co nemá vůbec nic začne myslet pozitivně a hned se mu všechno splní. A to s tím probuzením... to mě rozesmálo totálně nejvíc! :D Ještě jednou --- 0% --- ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Mé celkové hodnocení se sestává ze dvou dílčích, která hned objasním a tím nejspíše (dle mého názoru) objasním také důvod těch rozporuplných hodnocení zdejších uživatelů. První hodnocení je odpad! - proč dávám odpad? Jednoduchá odpověď, odpad dávám za provedení, sestavení a "filmovost" tohoto snímku, které shledávám značně amatérské a nezajímavé. Špatně provedené, kdy po prvních deseti minutách se mi chtělo dokument vypnout a dále se jím nezaobírat. Druhé hodnocení je však naopak 5* - ptáte se, proč pět hvězd? Dokumentu dávám pět hvězd za myšlenku, motivaci, objasnění, naplnění pozitivní energií a za otevření očí. Sám si momentálně nejsem jistý, na kolik ono záhadné, století skrývané "Tajemství funguje, ale popravdě je mi to jedno. Něco jsem si z toho odnesl. Věřím, že si každý z tohoto dokumentu něco odnesl a záleží jen a jen na něm, jestli je to věc pozitivní a nebo věc negativní. Tento dokument jsem si pustil z jednoho prostého důvodu a to proto, abych se ve svém životě pokusil posunout dál, pokusil se najít novou cestu. Chtěl jsem nasát všechny ty pozitivní myšlenky a potřeboval jsem namotivovat. To vše se podařilo a momentálně už je pouze na mě, jak těchto nabytých znalostí a pozitivních myšlenek využiji. Rozhodně dokument k zamyšlení, který doporučuji všem, kteří stojí před nějakou pomyslnou "křižovatkou". Do jaké míry na mě bude mít tento dokument vliv bohužel zatím nedokážu říci, důležité ale je, že jsem nějak začal. ()

Reklama

sonnak

všechny recenze uživatele

To byl zase nářez, hahá! Jestli se k tomuhle dostane Subjektiv, stoprocentně to nepřežije. Film ještě o třídu odvážnější než ostatní new age počiny - tudíž těžce stravitelný, či spíše totálně nestravitelný pro nezainteresované a skeptiky, nicméně velice zajímavý....aneb "stačí sedět a myslet pozitivně". V tom je jeho jasná nevýhoda nad knihama například Dana Milmana, který jasně nabádá jak k pozitivnímu myšlení, tak k fyzické akci...což je tak nějak mnohem kompaktnější teorie. Že je "The Secret" takový trochu utopický počin je zřejmé, lidi totiž neradi slyší, že musí zvednout svůj tlustej zadek a trochu tomu pomoct, hold se to pak prodává hůř....ale film má taky své pozitivní stránky. Tak například nádherně popisuje princip fungování optimismu, vysvětluje typické "to sis přivolal sám!", svým způsobem se nechtě dotýká působení karmy a co je hlavní, z větší části perfektně zapadá a dotváří moderní mozaiku jménem new age....ale sám o sobě, nevím nevím...nicméně oproti ostatním zpracováním knih podobného myšlenkového ražení má výhodu v absenci příběhu, takže film samotný toliko nestrádá. Jestli nejste do tědle věcí...ruce pryč. ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Zaujimave, no osobne nicim nove zivotne postoje a myslienky zaobalene do superdebilneho satu, ktory ma k dokumentu velmi daleko. Tazko hodnotit ako taketo motivacne filmy ne/mozu skutocne ovplyvnit ludi, ktori ich prijmu za svoje pismo svate. Obsahovo nie zle, miestami dychberuco ubermaterialisticke, inokedy prijemne spiritualne, skutocne tazke hodnotenie. Je mi jasne, ze kazdy si z toho vezme nieco ine, kazdy si v tom najde to svoje, ale neviem, ci prave toto je ucelom tohto snimku, kedze to nie je nestranny dokument, ale jednoznacne zamerany motivator. 2,5/5* ()

Ozo 

všechny recenze uživatele

Pět hvězd, jednoznačně. Nezáleží na formě, ale na obsahu. K filmu jsem se dostal poměrně po dlouhé době - kdy už mám přečteno několik motivačních knih od takových velikánů jako je Dale Carnegie, Napoleon Hill, Og Mandino nebo Robert T. Kiyosaki - a to z jednoho prostého důvodu: kdysi když jsem viděl trailer v angličtině, tak jsem si myslel, že to je o něčem úplně jiném, o nějaké sektě nebo tak něco :) Nicméně mohu zodpovědně říci, že Tajemství obsahuje spoustu důležitých věcí a myslím, že je to dobrý začátek na cestě k úspěšnému osobnímu rozvoji. Neváhejte, stojí to za to! EDIT 20.5.2011 - myslím, že tři hvězdy naprosto stačí, přestože platí, co jsem napsal výše. ()

Zajímavosti (6)

  • Po vydaní knihy a odvysielaní Tajomstva dostal štáb tisíce vďačných listov, v ktorých sa písalo o vyliečení tažkých chorôb či uskutočnených tajných prianiach. (Cappuccino)
  • Okrem Austrálie pracoval filmový štáb aj v USA. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama