Reklama

Reklama

Alyce Kills

Trailer

Obsahy(1)

Alyce si užívá večer se svojí kamarádkou, alkoholem a drogami. Poté, co ji shodí ze střechy domu, začne Alyce sžírat pocit viny a ponoří se do děsivé noční můry plné sexu, násilí a drog. Její mysl se trhá na kusy a stejně dopadne každý, kdo se jí postaví do cesty. (Mr.nachos)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

iamek 

všechny recenze uživatele

Když si pustíte posledních cca 20 minut, tak vážně o moc nepřijdete. Ale poslední dvacetiminutovka stala za to. Závěr byl docela Tarantinovský a to já rád. Na to, jak měl snímek nízký rozpočet, tak závěr byl natočený skvěle a porcování vypadalo tak krásně realisticky. Alyce není film pro každého, ale už kvůli závěru stojí za podívání. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Ďakujem,že si mi ukázal svoj svet chvenia,žrebec.A teraz vypadni.Tento film si zo seba ťažkú hlavu nerobí,niektoré dialogy ako napr.aj tento ma dost rozosmiali.Sú najlepšie kamarátky,raz večer si dajú E-čko a idú na strechu a Alyce akože nechtiac tu kamarátku zhody zo strechy.Policajtovi ale aj všetkým ostatným povie svoju pesničku,len to ešte nevie že jej kamarátka to prežila,aj keď je veľmi znetvorená raz pravdu aj tak povie,čo sa stalo na streche a tak čo s nepohodlným svedkom aj keď to je jediná kamarátka tak ju udusit vankúšom.Je to hlavne o jednej holke,ktorá sa skoro za noc stane totálnou psychopatkou a pocítia to všetci,ktorý ju aspoň trocha nasrali.Tu film ukazuje silu cynizmu a dosť silnú dávku čierneho humoru,aj keď v obsahu komédia nie je napísaná.Neviem či to bol zámer tvorcov,alebo to mysleli ako vážne.Lebo keď sa pokúšala zbaviť tela a ruku dala do mikrovlnky a aj tak zistila,že mierne prepečené maso sa reže tak isto zle ako surové,to je ale zistenie.A čakal som čo mi dá finále a dočkal som sa totálne bláznivo streleného záveru.Ja som sa bavil,nemám rad komediálne horory ale tento mi veľmi sadol a som veľmi spokojný.J.Dornfeld ako psychicky narušená žena nebola presvedčivá ale páčilo sa mi jej svojské poňatie labilnej ženy s uštipačným humorom. ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

První hodinu se neděje nic zásadního a člověk se nudí. Na jednu stranu pár scén bylo pěkných, ale nic jiného nám Alyce nenabídne. Zbývající půl hodina je brutální a hodně stravitelná. Kdyby to začalo dříve a děj byl spíše jako poslední půl hodině, tak zvednu hodnocení. Podle mého názoru moc dlouho trvalo než Alyci hráblo a to byla velká škoda... 6/10 = 60% ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Já jsem strašně rád, že ještě nevymřela originalita v žánru tak nápady omezeným, jakým horor bohužel je. Alyce je film, který se na první pohled jeví, že není ničím, jen pomalu se vyvíjející prapodivností. Jenže já jsem Alyce viděl úplně jinou, a to výborně natočenou, pomaličku gradující, podivně humornou, ale zároveň nesmírně napínavou a na konci krásně krvavou. Nejvíc se mi ale líbí, že Alyce nikam nezařadíte. Krimi? Trochu. Exploit? Trochu. Duchařina? Taky trochu. Drama? Trochu. A když všechny ty trošky nějak poskládáte, tak to funguje. Opravdu skvělé žánrově nezařaditelné cosi, které si odpady rozhodně nezaslouží. Na 5 hvězdiček to není, to je jasný, ale berte to jako takovou protiváhu k těm hloupým odpadům. Za mě 75% a jedno z největších filmových překvapení roku na poli krvavějších žánrů. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Co kdybych vás, moji milí, napytlovala?" Vše začíná jako psychologická sonda do přátelství dvou dívek. Postupně to vypadá na nudný blábol tuctové TV série. A pak! Hračky- plačky, děvčata! Stačí jeden vínový dýchánek s příměsí dobrého matroše a vše je jinak. Tuctovka se nám najednou promění v karneval halucinací, bolesti a KRVE. V poslední čtvrtině už se jedná o hodně černou komedii, kdy jsem dostával záchvaty smíchu. Zbavit se mrtvoly není vůbec jednoduché a její porcování je pěkná fuška. Například taková ručička - sekáčkem ji naporcovat není lehké, mixer moc nepomůže, a tak nezbývá než masíčko pečlivě odřezat od kosti a obrat... A copak nosí správná kočka v kabelce? Pilu, baseballovou pálku, velký nůž, a tak...,,Co je????!" ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama