foto

Tracey Walter

  • nar. 25.11.1947 (69 let)
    Jersey City, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Middle Man
31
2013 Savannah
2012 Camp Fred
2011 Alyce Kills
Midnight Son
2010 Pickin' & Grinnin'
Plivu na váš hrob
2009 The Perfect Game
2008 Dark Reel
Každý má svůj sen
Útočiště hrůzy
2007 Bezcenný syn
Bobby Z
V křesle režiséra
Wasting Away
2006 Našli mě naši
2005 Berkeley
Rodina podle plánu (TV film)
2004 Drsné městečko (TV film)
Manchurianský kandidát
2003 Baba na zabití
Inkognito
Manhood
Oživlá monstra (TV film)
Poslední sázka
2002 Klamné zdání
Smoochy
Ted Bundy
2001 Impostor: Živá zbraň
Jack the Dog
Kdo hulí, ten umí
Muž z Elysejských polí
2000 Erin Brockovich
Exploze
Size of Watermelons, The
460 podezřelých
1999 Facade
Muž na Měsíci
1998 Hranice zoufalství
Milovaná
Velký Joe
1997 Americká divočina
Ďáblovo dítě (TV film)
Nic mi neříkej (TV film)
Ruce od krve
Sběratel polibků
Skryté dědictví (TV film)
Šílená jízda
1996 Amanda
Andělé naděje: Příběh Dorothy Day
Den nezávislosti
Matilda
Větší než život
1995 In the Line of Duty: Kidnapped (TV film)
Johnny zapíná rádio
Konec Divokého západu (TV film)
Úder pěstí
1994 Junior
Mona Must Die
Ride with the Wind (TV film)
Společník (TV film)
1993 Amos & Andrew
Basic Values: Sex, Shock & Censorship in the 90's (TV film)
Cyborg 2 - Skleněný stín
Philadelphia
Public Enemy #2
1992 Milenci se zbraní
1991 Dobrodruzi z velkoměsta
Liquid Dreams
Mlčení jehňátek
Není v tomto vesmírném prostoru zabijáků (TV film)
Špatný odhad
1990 Dva Jakeové
Mladé pušky II
Psychopat ze San Francisca
Zběsilost v srdci
1989 Batman
Homer a Eddie
Under the Boardwalk
1988 Manželství s mafií
Pohřební akademie
Půlnoční běh
The Cowboy and the Frenchman (TV film)
Ze tmy
1987 Malone
Pátrání v čase (TV film)
1986 Něco divokého
Tváří v tvář smrti
1984 Ničitel Conan
Repo Man
1983 Bill na vlastních nohou (TV film)
Dravé ryby
Horse Dealer's Daughter, The
1982 Honky Tonk Man
Jezdec v čase
1981 Nebezpečný muž
Ruka
1980 Getting Wasted
Lovec
Osmiúhelník
V pravé poledne 2 (TV film)
1979 Naostro
1978 Fifth Floor, The
Modré límečky
Utečeme na jih
1977 Annie Hallová
Šílený býk (TV film)
1973 Odznak č. 373
Serpico
1971 Ginger

TV seriály

2009 Odložené případy (TV seriál)
Poslední plavba (S07E01)
2007 Vize zločinu (TV seriál)
2005 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
2004 Veronica Mars (TV seriál)
2003 Reno 911! (TV seriál)
Teen Titans (TV seriál)
2002 Můj přítel Monk (TV seriál)
Vzkvétající město (TV seriál)
2001 Liga spravedlivých (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
1998 Doktoři z L. A. (TV seriál)
Lovec z podsvětí (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
1993 Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
Mommies, The (TV seriál)
Ultraman: The Ultimate Hero (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
On the Air (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Rošťáci (S06E07)
1990 Get a Life (TV seriál)
Křídla (TV seriál)
She-Wolf of London (TV seriál)
1989 Lebkouni (TV seriál)
Nasty Boys (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál) - a.z.
Šedé přízraky (S02E22) - a.z.
1988 Freddyho noční můry (TV seriál)
Příšery (TV seriál)
1987 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Nejzazší výspa (S01E04)
The Bronx Zoo (TV seriál)
1986 Alf (TV seriál)
Designing Women (TV seriál)
Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Snubní prstýnek (S02E01)
1985 Měsíční svit (TV seriál)
Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Mumie tatínkem (S01E04)
1984 Airwolf (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
1982 Filthy Rich (TV seriál)
Seven Brides for Seven Brothers (TV seriál)
1981 Best of the West (TV seriál)
Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1978 Taxi (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
WKRP in Cincinnati (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)

Dokumentární

2016 In Hell Everybody Loves Popcorn: The Making of 31
2005 Batman: The Villains
1988 Les Français vus par (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace