foto

Larry Cedar

  • nar. 6.3.1955 (62 let)
    Los Angeles County, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 0000
2016 Ophelia
The Midnighters
2015 She Sings to the Stars
The Binding
2014 Atlas Shrugged: Part III
Oliver, Stoned
Sněhová královna 2
2013 Somewhere Slow
Sparks
2012 Willowbrook
Would You Rather
2011 Alyce Kills
Midnight Son
2010 Dokonalá mrtvola
Podivní
2008 Woman in the West, A
2007 Důvěrnosti
Lovci pokladů: Kniha tajemství
2006 Hollywoodland
Mravenčí polepšovna
2005 Constantine
Duck
Gingerdead Man, The
Maska Junior
Tom's Nu Heaven
2004 Beat Boxing Grand Master Sock
Paparazzi
Sleep Easy, Hutch Rimes
Tel Aviv
2002 Americký Casanova
Pán převleků
Psychic Murders
1999 Born Bad
1998 Strach a hnus v Las Vegas
Watchers Reborn
Země svobodných
1997 Hlídač mrtvých
Sběratel polibků
1996 Case for Life, A (TV film)
Dětská hra 4: Syndrom Pinocchia
Mary & Tim (TV film)
1994 Pomsta mrtvého muže (TV film)
1993 Experiment Philadelphia 2
1992 Babe
Boris a Nataša
Demonic Toys
1991 Život pod psa
1990 Dárce (TV film)
1989 CHUD II.
1988 FBI v sukních
Lucky Stiff
Můj život bez tebe
1987 Tajemné zlo
1985 Kicks (TV film)
1984 Calamity Jane (TV film)
Flight 90: Disaster on the Potomac (TV film)
Ghost Warrior
Love Letters
Útěk ze sna
W*A*L*T*E*R (TV film)
1983 El Norte
Šťastný konec (TV film)
Zóna soumraku
1980 Nightside (TV film)
The Kids Who Knew Too Much (TV film)
1979 Operace Omega

TV seriály

2017 Trial & Error (TV seriál)
A Change in Defense (E08)
2016 American Horror Story (TV seriál)
Chapter 1 (S06E01)
2015 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
The Milk and Honey Route (S07E13)
2013 Mistresses (TV seriál)
2012 In Living Color (TV seriál)
Prozíravost (TV seriál)
2011 Harry's Law (TV seriál)
2009 Zpátky do školy (TV seriál)
2008 Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Hnutí mysli (TV seriál)
Chuck (TV seriál)
Invaze buranů (TV seriál)
The ½ Hour News Hour (TV seriál)
2006 Spolužáci (TV seriál)
2005 Ben 10 (TV seriál)
Closer (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Počátek (S09E03)
2004 Deadwood (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Bottom Bitch (S03E03)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Eve (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
To jsou nitky, Pinnocchio (S03E22)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Nájezdníci (S02E06)
2001 Alias (TV seriál)
Liga spravedlivých (TV seriál)
Samuraj Jack (TV seriál)
The Zeta Project (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Batman budoucnosti (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
Maggie (TV seriál)
Mercy Point (TV seriál)
Style and Substance (TV seriál)
1997 Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (TV seriál)
You Wish (TV seriál)
1996 Dangerous Minds (TV seriál)
Lazarus Man, The (TV seriál)
Superman (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Spojenectví (S02E14)
1995 A.J.'s Time Travelers (TV seriál)
Caroline in the City (TV seriál)
Cow and Chicken (TV seriál)
Freakazoid! (TV seriál)
Home Court, The (TV seriál)
Neuvěřitelná dobrodružství Rudly a Koumáka (TV seriál)
1994 Ellen (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Hra s ohněm (S02E13)
1993 Animáci (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
1992 Edge, The (TV seriál)
1991 Mírová bojiště (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
1990 Get a Life (TV seriál)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
Saved by the Bell (TV seriál)
The New Lassie (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Hell Town (TV seriál)
Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Kouzelník (S01E08)
Otherworld (TV seriál)
1984 Who's the Boss? (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)
1980 Too Close for Comfort (TV seriál)
1978 Battlestar Galactica (TV seriál)
Dallas (TV seriál)
The Paper Chase (TV seriál)
1976 Family (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1972 M*A*S*H (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

TV pořady

1987 Square One TV (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace