Reklama

Reklama

Vyšperkuj mi káru

(pořad)
  • Česko Pimp My Ride (více)
Reality-TV
USA, 2004, 73x30 min

Pimp mastři předvádějí, jak se dají ze starých aut udělat vysoce kvalitní pimpmobily. Hiphopová superhvězda Xzibit a nejproslulejší američtí tuneři se spojí, aby vybraným šťastným divákům „vytunili káru“. Je jedno, jakým křápem přijedou, tito machři jim upraví všechno od barvy a nárazníků, přes plyšové potahy a barvy až po instalaci posledních výstřelků z audio a video světa. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (103)

Smok 

všechny recenze uživatele

Je z toho síce silne cítiť produkcia MTV, ale vždy žasnem, koľko techniky (ale aj biliardový stôl - to už bolo fakt moc) títo maníci dokážu natrepať do starých vrakov a pritom sa samozrejme tváriť sakra cool drsne. Ozach chlapci, mám doma na záhrade starú štyridsaťročnú Škodu MB 1000, čo takto sa mi na ňu mrknúť ;-) ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Pimp My Ride som začal pozerať iba kvôli Xzibitovi. Vôbec niesom fanúšik aut, no myslím že relácia môže sadnúť aj nezainteresovanému divákovi. Ide hlavne o zábavu a na MTV nebolo veľa programov pri ktorých by som si nezanadával. Niektoré vylepšenia aut sú skvelé a nikdy by vás nenapadlo že je to vôbec možné. ()

Reklama

anderson 

všechny recenze uživatele

No konečne to sem niekto pridal. :-) Asi najlepší program na MTV, kde Vám partička drsných tučných černochov na čele s XZIBITom "vytuní" káru tak, že z nej utečie aj domáci potkan skrývajúci sa v podvozku. :-) Škoda, že neoperujú aj v našom meste, moja stará zhrdzavená škodovka by možno skončila ako "BUCKov kundolap". :-)))) TECHNICKÁ POZNÁMKA: PARAMOUNT to aj s kompletnou českou podporou vydal na DVD. Ale v našich končinách na jeho získanie zabudnite. (20.7.2007) ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Pohodový seriál, který dělá z hnusných aut někdy nádherné a někdy ještě hnusnější šperky, ve kterých se snad ani nedá jezdit . Mít 10 televizí v autě, tak tam jsem jenom zalezlej a řumim na televizi a pařim na těch xboxech a dalších blbostech, co do těch aut strkaj . Byl bych strašně posranej, že bych to někde naboural. jako malej jsem tenhle pořad žral. Teď už mi to moc neřiká a většina aut, co tam udělaj se mi zdá hnusnejch a naprosto zbytečně přeplácanejch. ()

unclejack 

všechny recenze uživatele

Porovnanie Pimp my Ride a Originálov na cestách vyznieva lepšie skôr pre Originály. Uznávam, že charizmatický Xzibit môže byť dostatočným lákadlom pre diváka, lenže celá prezentácia premeny auta zaváňa takým tým MTV nádychom. Najvác trapnosť je ked sa majiteľ dotyčného autíčka thanksuje MTV, že mu umožnila premenu. Ale pretože autíčka sú vytunené fantasticky a štýlovo, dávam Xzibitovej garáži tri čisté zásahy. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (16)

  • Niektorí ľudia svoje vytuningované auto vďaka jeho jedinečnosti predali za veľkú sumu. Príkladom je istý Jake a jeho Buick Century z roku 1986. Objavilo sa v 7. epizóde 4. série a bol do neho namontovaný necelých 160 kg vážiaci subwoofer. Jake ho kúpil za 500 amerických dolárov a predal za 18 tisíc spoločnosti MTX, ktorá sa zaoberá ozvučením do áut. (PATWIST)
  • Reklama na český vůz Škodu Yeti byla vytvořena v duchu tohoto pořadu. (Wade)
  • Mnoho z účastníkov bolo nakoniec prekvapených, že tieto modifikácie neboli tak zdarma, ako šou prezentovala. Keďže šou platila za dané súčiastky a modifikácie, niektoré inštitúcie Daňových úradov museli tým pádom zdaňovať účastníkov, podobne ako v prípade výhry napr. v nejakej televíznej kvízovej šou. Federálnym a štátnym inštitúciám boli nahlasované trhové hodnoty každej jednej súčiastky, čo malo za následok, že mnohí účastníci vyfasovali niekoľkotisícové príkazy na zaplatenie dane. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama