Reklama

Reklama

V pasti - Katka

(TV film)
  • angličtina Trapped

Obsahy(1)

Pět let jsme sledovali tragický příběh dívky, která propadla pocitu, že radost, štěstí a životní naplnění je možno si aplikovat injekční stříkačkou. (oficiální text distributora)

Recenze (59)

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Dokument silný svou časosběrnou metodou, která v rozmezí nekolika let ukazuje bludý kruh, ve kterém se drogově závislí ocitají a postupný rozpad jejich osobnosti. Třeštíková se díky dlouhé době, během níž se kolem zpovídaných pohybuje, dokáže se svými "hrdiny" sblížit a přimět je k velké míře otevřenosti. Celkový dojem 75 %. ()

Dvyt 

všechny recenze uživatele

V pasti, do které se dostala jen a jen sama, mám zcela nulovou empatii k "lidem" jako tito. Dojatí pokrytci s palbou hvězdiček jsou k smíchu, běžte se dojímat mimo obrazovku, on vás ten modní humanismus přejde, protože o nic jiného tady nejde. Třeštíková jí taky jen doluje pro výdělek, alespoň je ta existence k něčemu dobrá. ()

Reklama

zbynacz 

všechny recenze uživatele

"Já věřím tomu, že když my budem opravdu chtít, že se z toho dostanem. Tak já bych chtěla hodně chtít... Ale že prostě teď si s tím tak hrajem, rozumíš, tak ještě...". Tohle by se mělo pouštět na druhém stupni základní školy... Honba za euforickou radostí ze života za pomoci pomalu vyčkávajícího štědrého parazita, který si vybere svou daň - časem, a pak už se jen těžko utíká... Tvrdé drogy... "Vono se to stane láďo, neboj se, budem abstinovat..." ()

bari68 

všechny recenze uživatele

Ďalší časoberný dokument o životných stroskotancoch,ďalšia rovnaká šablóna,a ďalšie dielo,ktoré stojí za pozornosť....Dokument chytí,ale v mojom prípade osud hlavnej predstaviteľky mi srdce neobmäkčí,pretože takýchto nýmandov škoda nie je....Samozrejme,ale pozriem a veľmi sa teším na Katka-,,celovečerák,,. ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Silné... Třešťíková vždy měla cit si vybírat zajímavé lidi s dechberoucím životním příběhem a jedním z nich je i Katka - feťačka, která se každou její návštěvou propadádo větších a větších sraček. Možná vás chvíli budou iritovat prázdné kecy ústřední dvojice, ale to tak nějak k tématu patří. Spíše však budete docela zírat co drogy všechno dokážou (změna Katky po šlehu je neuvěřitelná). Třeštíková má navíc i praxy pro prostředí v kterém točí, tudíž například kontrast při svíčkách k jinak značně surovému matériálu taky pěkně pracuje s divákem. Za čtyři. No a místo těch prázdných keců, kterýma jsou dětska krmena ve škole o tom jak jsou drogy nebezpečné a vyvolávající spíše chuť to zkusit, bych zavedl tohle, nebo rovnou celovečerák Katku... Jako jasně, ale já se musím dostat na Katčinou úroveň a pak se můžeme od toho dna odrazit spolu. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama