Reklama

Reklama

V pasti - Katka

(TV film)
  • angličtina Trapped

Obsahy(1)

Pět let jsme sledovali tragický příběh dívky, která propadla pocitu, že radost, štěstí a životní naplnění je možno si aplikovat injekční stříkačkou. (oficiální text distributora)

Recenze (59)

zbynacz 

všechny recenze uživatele

"Já věřím tomu, že když my budem opravdu chtít, že se z toho dostanem. Tak já bych chtěla hodně chtít... Ale že prostě teď si s tím tak hrajem, rozumíš, tak ještě...". Tohle by se mělo pouštět na druhém stupni základní školy... Honba za euforickou radostí ze života za pomoci pomalu vyčkávajícího štědrého parazita, který si vybere svou daň - časem, a pak už se jen těžko utíká... Tvrdé drogy... "Vono se to stane láďo, neboj se, budem abstinovat..." ()

blacktomas 

všechny recenze uživatele

Katka je v první moment na pohled zajímavá a vnímavá osoba, která sklouzla do drog, ví o tom a chce s tím něco dělat, proto skončila v Němčicích. V zápětí přichází klasický model, kolotoč výmluv, sebelítosti a planých, nikdy neuskutečněných nadějí. Katka se motá v kruhu drog a schopností jak si na ně vydělat. Krádeže, prodej drog a prostituce. Jinak to snad ani nemohlo dopadnout, nebo ano? ()

Reklama

AllShallFall odpad!

všechny recenze uživatele

A dost....tady jsem měl komentář, který se asi evidentně někomu nelíbil. Tak to sem napíšu jinak! Po naší republice běhá tisíce zfetovaných Katek. Zamyslel se někdy někdo nad tím, že je to lůza společnosti a přenašeči smrtelných virů? Prostě paraziti. Morální úpadek lidské společnosti.......Jak zpívá Mistr Aleš Brichta: Už by to vyřešit měl nějaký Deratizér!!!!! ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Taková obdoba Christiane Felscherinow - My děti ze stanice zoo :-) Líbilo se mi, že se dokument částečně natáčel i tady u nás na Jižňáku. Katka a ten její přítel Láďa na mě působili asi jako blbý a blbější. Jinak já to stáhnul v domění, že se jedná o dokument Katka z roku 2009. ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Výborné ztvárnění života feťáka. Každý vstup je něčím jiný, přesto všechny spojuje prázdnota a beznaděj. Katka se stále točí v kruhu a čím dále tím méně z něho hledá cestu ven. Nevěří si nikdy, jako smažka ani v léčebně. Její oči jsou jinde než místo, kde se nachází, jinde než tazatel a kameraman. A hlavně nevidí žádný důvod, proč by ze začarovaného kruhu měla vystoupit. Skvělý a poučný dokument. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama