Reklama

Reklama

Hotel Chevalier

  • Francie Hôtel Chevalier
Krátkometrážní / Drama / Romantický
USA / Francie, 2007, 13 min

Obsahy(1)

Do hotelu za mužem přichází jeho přítelkyně, od které utekl. Setkávají se oba v okamžiku, kdy již začínají oba toužit po tom druhém. Barevně naladěná romantická komedie představuje první část filmu Darjeeling Limited. (Schobul)

Recenze (130)

tron 

všechny recenze uživatele

„Koľko tu už kurva si?“ – „Neviem.“ – „Viac ako týždeň?“ – „Viac ako týždeň.“ – „Viac ako mesiac?“ – „Viac ako mesiac.“ – „Koľko to stojí?“ – „Asi 850 miliónov eur.“ – „Koľko tu ešte budeš?“ – „Koľko tu budeš ty?“ Výnimočný krátkometrážny „pred-film“ výnimočného Wesa Andersona k výnimočného celovečernému filmu Wesa Andersona DARJEELING S RUČENÍM OBMEDZENÝM (100%) dokazuje, že ak patríte v súčasnosti k jedným z najoriginálnejších rozprávačov (nielen Hollywoodu), môžete ľahko s dvoma hercami a jednou hotelovou izbou vytvoriť malé veľké dielo. Nepopieram však, že vyložene nadšené pocity pramenia i z toho, že Wesa Andersona pokladám za umelca, akého svet ešte nevidel a zamiloval by som si od neho aj kraťas o muche. Kino Považan 2008 ()

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Napětí mezi nimi by se dalo krájet. Přišlo mi to nádherně reálné. Zároveň umělecké. Krásné, klasicky Andersonovské barvy a poetičnost. Ale vážně se tam musela Natalie svléknout? Myslela jsem že ona nedělá. Jinak to hráli výborně, a všechno to zoufalství a touhu jsem jim věřila. A ta píseň? Tell me the thoughts that surround you, I want to look inside your head... ()

Reklama

leon_id 

všechny recenze uživatele

Do Natalky sem sem zamiloval uz od jeji prvni role a platonicka laska k ni stale trva. Jeji pohled ma neskutecnou jiskru, udrzuje si velmi peknou postavu (zadecek ovsem zcela prumerny :) a k tomu vsemu je vyborna herecka, ktera si dlouhodobe drzi svuj vysoky standart. Partaka ji v tomhle kvalitne nasnimanem kratasu dela usnupana smazka (Spun) ktera si pousti francouzske odrhovacky a dela bordel po hotelovem pokoji. Jejich milostne sceny jsou zde chladne a bez vasne, nahotu navic kazi fakt, ze Portman tu ma po tele rozesete modriny a jeji chlapeckou image tu zde krome kratkeho sestrihu doplnuje permanentni paratko. Musim jeste zminit vyborne kostymy, ktere poskytl Marc Jacobs a Luis Vuitton...uprimne doufam, ze se ma oblibenkyne jeste v budoucnu odvaze a uvidime i zbytek jejiho pracovniho nacini ;) ()

JohnFarst 

všechny recenze uživatele

Tento predfilmík ma akosi vôbec nezaujal. Najhoršie je to, že ani neposúva dej Darjeelingu vpred ani nám o Schwartzmanovej postave nič nepriblíži, je len akousi ukážkou a navnadením nás na "nezvyčajný" americký nezávislák. Scénke samozrejme vévodí Jason Schwarzman so svojou skvelou mimikou. Natalie Portman nič nehraje, je tam pravdaže len kvôli tomu telu... Príjemne zabitých 13 minút života. Ten iPodovský fórik je výborný a v Darjeelingu je dotiahnutý k dokonalosti. ()

PollyJean 

všechny recenze uživatele

Souvislost Hotelu s Darjeelingem je velmi povrchní, jako etudka je to spíš průměrné, byť asi dostatečně Wesovské. To, že víc než půlka komentářů se věnuje pouze několikavteřinovému odhalení jedné herečky, hovoří o kvalitě filmu dostatečně. Nebýt inkriminovaného pozadí, asi by po tomto filmovém zákusku brzo ani psík neštěkl. PS: Každopádně tu písničku už několikátý den nemůžu dostat z hlavy. Na hudební doprovod svých filmů má WA talent jako málokdo jiný. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama