Reklama

Reklama

Smrtící zbraň

Trailer

VOD (1)

Starnúci bývalý policajt Matt Conlin (Steven Seagal) si vďaka svojej chorobnej hráčskej vášni narobil množstvo nepriateľov a obrovitánske dlhy, ktoré splatiť rozhodne nebude ľahké – presiahli už totiž milión dolárov! Keď však jedného dňa diskrétne skúpi akási tajná vládna organizácia všetky jeho dlhopisy, zdá sa, že sa naňho konečne opäť usmialo šťastie. Na oplátku za túto „láskavosť“ má Matt vypátrať zopár mocných kriminálnikov, ktorým sa vďaka ich hriešne veľkému bohatstvu až dosiaľ darilo stáť nad zákonom - a zlikvidovať ich! Nemá s tým v podstate žiadny väčší problém... No keď odmietne eliminovať skorumpovaného policajta, ktorého mylne považuje za čistého, je zrazu nútený pokúsiť sa prestrieľať na slobodu. Ocitne sa totiž v nezávideniahodnej situácii, v ktorej každý pohyb môže byť jeho posledným... (TV Markíza)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

Beky 

všechny recenze uživatele

Ano, ano, ano!! Seagal je v soubojích vidět úplně celej!!! Fanfáry?? Samozřejmě, určitě jsou zasloužený!! Ale abych hned vše uvedl na pravou míru, hodnotim třema hvězdičkama jenom proto...protože se jedná po několika letech o film, kde mouřim pouze oko nad šíleným scénářem ( rozumněj žádným ), dobře ještě pár ( proboha několik ) technických chyb je k vidění, ale za to může mizernej rozpočet a také proto, že se pořád pohybujeme na prahu céčkové produkce, s béčkovo-áčkovou produkcí film nesnese sebemenší rovnocenné hodnocení!! Steven Seagal konečně vypadá dobře, samozřejmě musí mít adekvátní oblečení...charizma pořád má parchant jeden aikidovskej!! V poslední řadě pochválim režiséra, který má zřejmě nakoukáno množství akčních filmů a tak tento výtvor má slušný look v akčních scénách, závěrečná akce dokonce je chvílema velmi, velmi povedená!!...Jednou větou: Pokud mám srovnat poslední film JCVD a SS, vítězem se jednoznačně stává Steven Seagal!! ()

castor 

všechny recenze uživatele

Nový Seagal!! Lepší Seagal!! Ale pořád jen Seagal!! Jeho zářivé, hodně hubené a jediné slušné období z přelomu 80. a 90. let (Under Siege, Marked for Death) je nenávratně pryč. Pro tentokráte si oblékl kabát bývalého poldy, a nepříliš vzorného otce, aby se mohl prostřílet a místy i prolámat do finále. A na tom, že s ním vydržíte, má milý podíl holandský režisér Roel Reiné. V podivně kroužící kameře vysekl několik (na Seagala) zajímavých akčních sekvencí a člověk by si pomyslel, že by to mohla být důstojná tečka za jeho kariérou, nicméně zdá se, že se rodák z Michiganu nehodlá vzdát!! Budiž mu přáno.. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Seagal skvěle pokračuje v sestupné tendenci, tentokrat mu ale konkuruje henriksen kterýho mám sice raději ale nechápu proč se pustil i do tohohle, příběh je jako vždy vykrádačka milionu dalších akčňáků, a celý to strašně pomalu utíká, malá role Ryanové potěšila, ale prostě to nemá moc dobrých světlých stránek, prostě pro mě lehký podprůměr, chtělo by to lepší roli pro Seagala. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Po najlepšie natočenom Seagalovom akčnom súboji za posledných sedem rokov, mu ukázal vo filme jeden starček zdvihnutý palec nahor. Ja by som ešte jeden pridal a priklonil sa k pozitívnym hodnoteniam. Keď som film 'Urban Justice' okomentoval ako najlepší film od filmu 'Exit Wounds', tak som neveril, že sa vo svojej kariére ešte prekoná. Steven sa konečne objavuje v osobných súbojoch konečne v plnej kráse, hláškuje, v rámci možností kope, seká ruky, lakte, proste baladická a nostalgická záležitosť pre každého, aspoň trošku seagalovského fandu. Konečne sa zlepšilo technické spracovanie, choreografia súbojov aj prestreliek, či dokonca autonaháňačiek. Dej samozrejme znovu stojí až na vedľajšej koľaji, konečne však dávajú jednotlivé a nasledujúce scény ucelený a komplexný zmysel. A keď by mi pred týmto filmom niekto povedal, že ešte niekedy budem chváliť snahu o dramatickú líniu filmu, spojenú so Seagalovými hereckými schopnosťami, asi by som chytil silný záchvat smiechu, ale Steven naozaj prekvapil aj po tejto stránke. Otvorene povedané, som nesmierne rád tomuto filmu a keď už nič lepšie nepríde, nebude mi Stevena a jeho posledných cca 15filmov až tak ľúto, a toto bude z nich jediný, ku ktorému by som sa v budúcnosti ešte vrátil. 75%. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Ano na Seagala je to slušný film, když si vezmeme že váží bůhvíkolik kilo a nosí jen úplně plandavé trička, to ale přece neznamená, že tady budu dávat téměř totožné hodnocení jako u jeho skvostů, jakými byly Přepadení v pacifiku, Nico, Nemilosrdná spravedlnost. Takovou kvalitu Smrtící zbraň nemá ani náhodou. Můj názor je, že by se na to Steven měl úplně vykašlat. Navíc když po něm ve filmech vyjíždějí i docela pěkné ženské, to už opravdu realita není. I těm herečkám to nemůže dělat dobře. Ale jinak je to celkem pohodový film, který patří mezi ty průměrně co lamač kostí natočil. 40% ()

Galerie (26)

Zajímavosti (7)

  • Na konci filmu donesie Seagalovi jedna žena balíček a fotku s mužom, ktorého má Seagal zabiť. V skutočnosti je to fotka samotného režséra Roel Reiného. Fotka bola odfotená pri natáčaní. (Seag)
  • Natáčeno ve městě Bridgeport v americkém státě Connecticut. (ssfan)
  • Pracovní název: Marker. (Stocki)

Reklama

Reklama