Reklama

Reklama

Smrtící zbraň

Trailer

VOD (1)

Starnúci bývalý policajt Matt Conlin (Steven Seagal) si vďaka svojej chorobnej hráčskej vášni narobil množstvo nepriateľov a obrovitánske dlhy, ktoré splatiť rozhodne nebude ľahké – presiahli už totiž milión dolárov! Keď však jedného dňa diskrétne skúpi akási tajná vládna organizácia všetky jeho dlhopisy, zdá sa, že sa naňho konečne opäť usmialo šťastie. Na oplátku za túto „láskavosť“ má Matt vypátrať zopár mocných kriminálnikov, ktorým sa vďaka ich hriešne veľkému bohatstvu až dosiaľ darilo stáť nad zákonom - a zlikvidovať ich! Nemá s tým v podstate žiadny väčší problém... No keď odmietne eliminovať skorumpovaného policajta, ktorého mylne považuje za čistého, je zrazu nútený pokúsiť sa prestrieľať na slobodu. Ocitne sa totiž v nezávideniahodnej situácii, v ktorej každý pohyb môže byť jeho posledným... (TV Markíza)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (102)

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Seagal rád obrací lahve dnem vzhůru a k tomu hraje poker. Poker face má skvělej už řadu let, ale tím jeho pokerové umění končí, takže bez peněz a bez budoucnosti bývalý člen elitní jednotky bere práci nájemného vraha s tím, že odklízet bude vlastně jen špínu na kterou spravedlnost nedosáhne. To je vlastně práce za kterou se člověk opravdu nemusí stydět a tak náš hrdina zlikviduje pár padouchů a život se obrací k lepšímu. Samo se vše zkomplikuje a bude to vypadat blbě ale znáte Seagala ten si umí poradit a závěrečná vybíjená na hřbitově bylo docela vydařené finále kde padouch utrousil krásnou větu, kterou Vám neprozradím. Za mě dobrá Seagalovka co nenudí . PS : Zajímalo by mě jestli té dceři toho psa nakonec fakt koupil. ()

eye candy 

všechny recenze uživatele

Díky tomu, že se Seagal od druhé poloviny 90tek vpodstatě neobjevil v ničem co by se dalo dokoukat do konce a jeho hvězda na nebi akčních filmů pomalu ale jistě vyhasínala, se dá tenhle jeho novej počin s trochou snahy označit za docela milý překvapení. Steven zhubl, hodil se do formy takže už zase může hejbat hlavou a rukama. Už se dokonce ani netváři jako bytost, která právě dosáhla osvícení asi je to tím, že zde ztvárnil přeci jen o něco méně kladnou roli než na jaké jsme u něj za ty roky zvyklí. Scénář je samo sebou tragickej blábol ale co by člověk čekal od béček Seagalova kalibru. Návrat to není nikterak slavnej, ale každého kdo má alespoň trochu rád SS určitě Smrtící zbraň (fakt originální název) potěší. ()

Reklama

Dubro 

všechny recenze uživatele

Segal nikdy nevedel, nevie a ani nebude vedieť hrať. V tých jeho bývalých B-čkach stačilo, keď sa so žulovým xichtom pretrmácal celým filmom a sánky nám padali pri bojových scénkach. Na nejaký prerod hlavného hrdinu jednoznačne nemá a jediný náznak zmeny som zaregistroval v tom, že si v prítomnosti dcéry nenalial poldecák. Dosť slaboduché. Scény som nepretáčal, film si už druhý krát nepozriem. Zápalky zapaľovať streľbou z pištole je fajn, no následne pri prestrelke na ulici nikoho netrafiť je trochu od veci. (Teraz mi zas sánka padla pri pohľade na 4 či dokonca 5 hviezd pri hodnotení užívateľov.) ()

Jino 

všechny recenze uživatele

Tento Seagalův nový film mě moc nesedl. Je tam pár dobrých momentů, kde Steven bojuje, ale když střílí tak je to o ničem a bolí z toho oči. Ještě, že kamera aspoň při těch soubojích neuhýbala. Jinak děj a scénář je trochu zmatený, jak to koneckonců u posledních Stevenových filmů bývalo zvykem. Škoda, že film nepřínáší více akcí, zvláště toho kecání je tam zbytečně moc na to, aby film dokázal více zaujmout. Ale někdy jsem se docela pobavil, např.: Když padla slova na Stevenovo přirození. A jako vždy se tradičně bavím u přebalů na dvd a kazety - tady taky není současný Steven :-D, ale jen jeho kopie před cca 15 lety. Slabé, Zákon ulice se mi líbil víc - 40%. Jen takový dodatek - Steven pořád umí lámat ruky a s rychlostí dokáže odzbrojit nejednoho parchanta - takže bych ho určitě nechtěl potkat na ulici, když je pěkně namíchnutý. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Takto zabíjame. A takto umierame.“ Na filme je dosť poznať, že ho písal scenárista Ronina (!), takže Seagal tu hrá na svoj vkus atypickú postavu: alkoholika, gamblera, rozvedeného muža, hovorí sa tu o jeho obrovskom penise (legenda hovorí, že podobné veci - mal to aj v Ťažko ho zabiť, spomínate? - si pripisuje do scenárov sám a nikto mu to nedokáže zatrhnúť), je postrelený (čo tiež v jeho filmografii nevidíme často), sexuálne zneužitý (!) ženou (!!) pre vyššie ciele (!!!) a dokonca (myslím fyzicky, žiadna metafora) uteká (!!!!), síce málo, ale uteká. K tomu (ale v dosť maličkej úlohe) Lance Henriksen, solídne a dlhé akčné finále (na cintoríne) a pár ostrých hlášok typu „Nechaj si tie kecy, rozbijem ti hubu“, ktoré mi pravdupovediac v živote trochu chýbali. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (7)

  • Pracovní název: Marker. (Stocki)
  • Natáčeno ve městě Bridgeport v americkém státě Connecticut. (ssfan)

Reklama

Reklama