Reklama

Reklama

Úsměvem ke štěstí

(neoficiální název)
  • USA Validation

Obsahy(1)

Hugh Newman (T.J. Thyne) pracuje na konci tmavé chodby jednoho parkoviště a potvrzuje zákazníkům parkovací lístky. Obyčejná, nudná práce, že? Ale proč je u něj taková fronta? Hugh se totiž od tisíců podobných zaměstnanců něčím liší. Na každého se usměje a každému řekne něco krásného. Dělá to proto, že miluje lidské úsměvy. Jenže když se jde jednou nechat vyfotit na řidičský průkaz, potká dívku, která všem jeho pokusům o vyvolání úsměvu odolává... (Kryat)

(více)

Recenze (291)

esopesokeso 

všechny recenze uživatele

Ked človek prekúsne tvrdohlavosť hlavného hrdiny,tak to zhltne aj s navíjakom,film má hodnotu 5* ...ale v skutočnosti by to asi vyprovokovalo...skúste si predstaviť že ste niekde na nádraží príde ku vám mládenec a vraví ,,čo ste taký smutný? úsmevom ku šťastiu...nechceš si kúpiť kvalitné hodinky za 100€?prečo nie? tak koľko dáš?nedáš 20€?tak na za 5 € sú tvoje...´´ ()

Dragiii 

všechny recenze uživatele

It's a wonderful life - nápis na budově vystihuje přesně obsah celého filmu. Ten je sice do jisté míry trošku přehnaný, ale i tak patří mezi absolutní špičku kraťasů. Celý snímek je snad až nezdravě optimistický, ale v tom je jeho krása. Všechno je jednoduše skvělé počínaje suprovým hereckým výkonem T.J. Thynea, neuvěřitelně chytlavou hudbou a konče jednoduchým a zároveň promyšleným příběhem. Pokud existuje film, který vám dokáže pomoci od špatné nálady, tak je to určitě tento. ()

Reklama

Popluh 

všechny recenze uživatele

Podařený krátký film, který vám na tváři vykouzlí úsměv ani nevíte jak. Velice civilní a nenásilné, škoda té celkem lehce odhadnutelné pointy. I tak ale mezi krátkými filmy vysoký nadprůměr, Validation během 16 minut zprostředkuje tolik emocí jako se nějakému filmu nepoštěstí ani za celovečerní délku. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Úsměv nebolí a nic nestojí (pokud to s ním tedy nepřeháníte, nezablokujete si panty a nemusíte na pohotovost, kde zaplatíte 90,- Kč za návštěvu :o). S úsměvem jde všechno líp. Úsměv sluší každému. Tak proč denně vidím ty kyselé ksichty? Já si vezmu příklad z hlavního hrdinu. Jsem přeci nádherná, mám krásné oči, můj outfit mi padne a mám zářivý úsvěm i s křivými zuby. Miluji svůj život, vy né? :o) ()

xargos 

všechny recenze uživatele

Za čtvrthodinu stihnout to, co někdo nedokáže celý život, tomu říkám skutečné prosté a pro někoho možná naivní lidství. Hodnota člověka není v jeho postavení ve společnosti, není v tom, co dokáže nahromadit za hmotu, ale kolik nehmotných světýlek na tomto světě po sobě nechá. U tohoto krátkého filmu se dá smát i brečet a to současně. Ordinoval bych to povinně každému bručounovi aspoň třikrát denně;). Myšlenka tohohle dílka je stará jak sám lidský svět. Je zvláštní, kolika lidem v komentářích to připadá hloupé, až protivné. Zkuste někdy sami přinést ostatním kolem sebe aspoň kousek radosti. Stojí to za to! ()

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno