Reklama

Reklama

Úsměvem ke štěstí

(neoficiální název)
  • USA Validation

Obsahy(1)

Hugh Newman (T.J. Thyne) pracuje na konci tmavé chodby jednoho parkoviště a potvrzuje zákazníkům parkovací lístky. Obyčejná, nudná práce, že? Ale proč je u něj taková fronta? Hugh se totiž od tisíců podobných zaměstnanců něčím liší. Na každého se usměje a každému řekne něco krásného. Dělá to proto, že miluje lidské úsměvy. Jenže když se jde jednou nechat vyfotit na řidičský průkaz, potká dívku, která všem jeho pokusům o vyvolání úsměvu odolává... (Kryat)

(více)

Recenze (292)

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Úsměv nebolí a nic nestojí (pokud to s ním tedy nepřeháníte, nezablokujete si panty a nemusíte na pohotovost, kde zaplatíte 90,- Kč za návštěvu :o). S úsměvem jde všechno líp. Úsměv sluší každému. Tak proč denně vidím ty kyselé ksichty? Já si vezmu příklad z hlavního hrdinu. Jsem přeci nádherná, mám krásné oči, můj outfit mi padne a mám zářivý úsvěm i s křivými zuby. Miluji svůj život, vy né? :o) ()

Dragiii 

všechny recenze uživatele

It's a wonderful life - nápis na budově vystihuje přesně obsah celého filmu. Ten je sice do jisté míry trošku přehnaný, ale i tak patří mezi absolutní špičku kraťasů. Celý snímek je snad až nezdravě optimistický, ale v tom je jeho krása. Všechno je jednoduše skvělé počínaje suprovým hereckým výkonem T.J. Thynea, neuvěřitelně chytlavou hudbou a konče jednoduchým a zároveň promyšleným příběhem. Pokud existuje film, který vám dokáže pomoci od špatné nálady, tak je to určitě tento. ()

Reklama

hippyman 

všechny recenze uživatele

nečekané a náhlé vyplavení moře serotoninu, a to díky tomuhle kraťasu! koňská dávka optimismu, skvělé muziky, báječné pointy... pecka peckovatá ze všech nejpeckovatější, povinná záležitost pro všechny, kdo zrovna nemají úsměv na tváři, ale i pro ty, co si ho chtějí pro jistotu potvrdit... 100% ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Validation" - kontrola platnosti; potvrdenie o platnosti; validácia... Náramne pozitívny krátkometrážny film. Síce mierne patetický a zjednodušene naivný, ale aj tak veľmi príjemný. V dnešnom uponáhľanom, agresívnom svete, ktorému zodpovedá aj patričná filmová tvorba, je niečo podobné dosť ojedinelý úkaz. Hlavný hrdina, obyčajný, nenápadný chlapík - Hugh Newman, je dobrák od kosti, ktorý každému vyčaruje úsmev na tvári. **** ()

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama