Reklama

Reklama

Tokyo Gore Police

(festivalový název)
  • Japonsko Tókjó zankoku keisacu (více)
všechny plakáty
Trailer 1

Obsahy(1)

Nejlepší členka elitní japonské jednotky "gore police" bojuje proti neustále se objevujícím mutantům a agresivním zrůdám. Ve svém oboru je absolutní špička, téměř neporazitelná. Vše se však zvrátí ve chvíli, kdy se sama stane "nakaženou" a dozví se pravdu o původu nákaz a skutečném charakteru vlastní jednotky. Japonský splatter, kterému není nic svaté. Hektolitry krve, mraky brutalit, fatalit, rozmašírovaných těl, bizardních postav a jedna krásná, na první pohled křehká dívenka uprostřed toho všeho... (Flipnic)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (133)

petero 

všechny recenze uživatele

Hneď od začiatku mi spravila radosť výrazne hororovejšia atmosféra ako pri The Machine Girl. Hlavnej predstaviteľke to ohromne seklo a do úlohy sa výborne hodila. Taká porcia nevidených vecí čo nasledovala sa len tak nevidí. Užívatelia tu toho vypísali dosť no predsa nie všetko. Je tam toho skrátka požehnane a určite chcem pokračovanie. Čo najskôr. Na rade z kategórie gore japonských uleteností je ďalší projekt Yoshihiro Nishimura - Vampire Girl vs. Frankenstein Girl. ()

Nin 

všechny recenze uživatele

Pro mě hrozně rozporuplný film. Docela dost skvělých nápadů, ale i docela dost stupidních. Velmi slušný námět, ale nějakého pořádného děje minimum. Největším mínusem je pak přepálená délka, takže jsem se bohužel přes všechny ty brutality a nechutnosti stačil i občas nudit. Sympatický film, který je ale přes všechny své ujetosti překvapivě málo "cool". (6/10) ()

Reklama

daEmoNickY 

všechny recenze uživatele

Poustel jsem to brachovi, ktery spechal na autobus. Rychle jsem to projizdel a sestrihane by to dalo tak, tipuju, 40 minut. Predtim jsem si to uzil bez posouvani. Pisu to proto, ze bracha je hardcore a s filmama se nesere, ja na filmech vetsinou resim picoviny, tak takhle .... Bracha se u toho bavil, hlavne u tech reklam. ________ Delka nekterych zaberu se snazi dostat tvurcum medajli "tady varime jenom umelecky" . Par lidi se z te vysledne mnamky pak poblije, takze to taky splni ucel http://www.csfd.cz/reziser/2993-lynch-david/ (tech par bulimicek mi za to pak "libalo ruce"). Zbytek lidi pak muze aspon rikat, ze se poblili (a obivovat ), takze to to splni ucel taky. ________ Ti co se nepoblijou si "urcite" uzijou zabavne nasili a keci tech blinkalku, tak jako v http://www.csfd.cz/film/4708-braindead/ , http://www.csfd.cz/film/4714-meet-the-feebles/ , http://www.csfd.cz/film/228523-bagman-profession-meurtrier-le/ (velice kratky na YewTube) nebo http://www.csfd.cz/film/16956-freddyho-ulet-freddy-got-fingered/ . ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Japonská kinematografie je v mnoha případech opravdu svá a tento útvar jasně dokazuje, že je v jejich filmech možné opravdu vše. Jedná se o neskutečnou koninu, která je tak krvavá, až je skoro vtipná a ví, že v každém dalším záběru, může jít s bizarností ještě dále. To co se děje zde, opravdu nikde neuvidíte a pokud si myslíte, že nic nemůže být divočejší než rané Jacksonovky, při zhlédnutí tohoto, zjistíte, že jste se mýlili. Bohužel však na rozdíl od tohohle patvaru, jsem se u "Braindead" náramně bavil. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Hodnotit tenhle snímek je strašně komplikované. Příběhově je to totální slátanina, která nemá hlavu ani patu, ale na druhou stranu jsou tady tak neskutečné nápady, že se tomu člověk musí někdy dost nedobrovolně obdivovat. Japonci jsou šílenci a já už jsem s tímhle jejich šílenstvím celkem smířený a dokážu ho přijmout a dokážu se jím bavit. "Tokyo Gore Police" má strašné efekty, ale je tu tolik krve, tolik masek a celkem zajímavá myšlenka policie, že prostě musím konstatovat, tohle ano. Psychedelický zážitek, k němuž divák nepotřebuje drogy. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Jedná se o remake Nishimurova staršího filmu Anatomia Extinction z roku 1995. Tokyo Gore Police má však oproti tomuto filmu spoustu úprav a je podstatně delší. (Sesshoumaru)

Reklama

Reklama