Reklama

Reklama

End After 9

všechny plakáty
Krátkometrážní / Experimentální
USA, 1966, 1 min

Režie:

George Maciunas

Obsahy(1)

Černobílý krátkometrážní film od zakladatele hnutí Fluxus. Téměř po celou dobu je na černém pozadí bíle napsané "End After 9". (zdeny99)

Recenze (46)

hhannie 

všechny recenze uživatele

Sakra, tak tohle veledílo vážně přijde směšné jen mně? Asi se mnou není něco v pořádku, ale vůbec mi to nevadí! Hlavně, že umím napočítat do tisícovky! ()

honajz2 odpad!

všechny recenze uživatele

Ukázkový příklad pseudoumění. No, i na pseudoumění je moc silný výraz, tohle je prostě nic. Nic to nevzkazuje, neexperimentuje to, i Andy Warhol je zajímavější, než tohle. A prý je to od zakladatele hnutí, který se inspiroval východní filozofií :D Jo, tohle je inspirace východní filozofií jak prase... Odpad! ()

Ninkaa 

všechny recenze uživatele

Nechápu uživatele, kteří se koukají na filmy hnutí Fluxus a pak zde doslova zvrací negativní komentáře...PROČ tedy na tyto filmy koukají, když jim tak vadí, že "nemají smysl, pointu" a pod.??? ()

Samuel7 odpad!

všechny recenze uživatele

Možná mi chybí intelekt, nadhled či cokoliv jiného, ale opravdu v tomto ,,filmu" nevidím žádný smysl. Dát jak tomuto, tak i těm třem ostatním ,,experimentům" byť jen jednu hvězdičku by byla urážka proti všem tvůrcům filmů, kteří si dali tu práci a do svých snímků dali i něco víc než jen několik písmen a číslic. ()

Sfinkter odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, po devítce přijde konec. Máte přesně minutu na to, aby jste si pořádně prohlédli pár písmenek z abecedy a jednu číslici. ()

gjjm odpad!

všechny recenze uživatele

Říkejte si co chcete, statický titulek není film. (I když, to je samozřejmě téma na složitější diskusi... ale není.) ()

mikulíšek 

všechny recenze uživatele

I když je pointa od začátku vcelku jasná, stejně nakonec působí osvěžujícím dojmem. A jako třešnička na dortu je konec, který snad ani nemůže být lepší a zábavnější. ()

Marcus.das odpad!

všechny recenze uživatele

Jedine co to ve mne asociuje je boma-ale jaksi obracene-tam je konec po nule....a stejny pocet hvezdicek to ode me dostane...skoda ze tu neni nejake tlacitko vymazat! ()

Reklama

Reklama