Reklama

Reklama

Nevinnost na prodej

(TV film)
  • Kanada Selling Innocence (více)

Obsahy(1)

Šestnáctiletá Mia Sampson se ničím neliší od svých vrstevníků. Miluje stejnou hudbu, módní oblečení a prožívá všechny radosti a strasti spojené s dospíváním. Žije se svou dlouho rozvedenou matkou Abby, která se potýká s finančními problémy, protože bývalý manžel si založil novou rodinu a k té bývalé necítí žádné závazky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

ewus 

všechny recenze uživatele

Jedna vec je napad a pointa tohto filmu (ktore nie su zle) a druha vec je spracovanie (ktore je biedne). Mia teda vobec nevyzera ako modelka aj ked tvaricku ma peknu a svojou naivitou pripomina niektore menej inteligentne zeny. Necha sa oblbnut uplne ocividnym klamstvom, jej mama tiez a hned je z toho problem kde niekto neznaly podpise zmluvu a uz nemoze vycuvat. Vlastne je tu pekne zobrazena uplna bezmocnost podobne zneuzitych dievcat a ako vystraha pre podobne "cielavedome" dievcence co chcu spravit dieru do sveta ako modelky by to mohlo stacit. ()

Reklama

peiton 

všechny recenze uživatele

Snímok,ktorého cieľom je možno šokovať,no od toho má poriadne daleko.Možno jeho cieľom je varovať pred nekalými praktikami internetového zneužívania?!Tomu verím skôr.A ako sa vraví ,,aká matka,taká Katka"tu by sa hodilo výstižnejšie a to ,,aká naivná matka,taká naivná Katka!"Ja takto naivná ako môžeme vidieť vo filme nie som a ani som nikdy nebola.Jediné čo si odnášam z tohto je,ak Ti vychádza niečo veľmi poľahky,niečo nie je v poriadku.Ale to ja už dávno viem! ()

Pegas1632 

všechny recenze uživatele

před deseti lety by to byl super výchovný film do škol. SPOILER: Mia začne fotit jako modelka pro web, z čehož se pak vyklube spíš soft porno pro uchylaky. Ponaučení? I když hlavní zdroj smaže fotky, dávno už jsou nasdílené jinde a dohledatelné na netu budou víceméně pořád. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama